Santa Clarita Diet
© Netflix

Eksklusivt: Se traileren til den nye, vanvittige Netflix-serie, der også er en smuuule makaber

I serien har Drew Barrymore mistet forstanden, og det er helt genialt!

17. januar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det starter fuldstændig vanvittigt, og så bliver det ... endnu mere vanvittigt! Netflix's spritnye serie Santa Clarita Diet er spækket med absurde scener, men i virkeligheden handler det hele bare om at støtte hinanden i et parforhold – altså udover at spise menneskekød og drikke litervis af blod... 

Vores forventninger har længe været tårnhøje til den nye Netflix-serie med Drew Barrymore i hovedrollen, og nu kan vi her på Woman-redaktionen helt eksklusivt præsentere seriens trailer! 

Blod, kød og mere blod

I traileren møder vi Joel og Sheila, der normalt lever et stille og roligt liv i den lille by Santa Clarita uden for Los Angeles. Traileren starter lige på og hårdt med en temmelig markaber scene med voldsomme mængder af blod og afrevne kropsdele. Og ja, der er tale om en komedie...

Vi er langt fra skuffede over traileren, og nu glæder vi os kun endnu mere til at slå benene op og lappe serien i os, når den har premiere på Netflix fredag den 3. februar.

Ikke helt almindelig humor  

Drew Barrymore har som sagt hovedrollen, og skuespilleren er ret fascineret af sin rolle:

“Hun bliver nærmest genfødt,” siger Barrymore og fortsætter: “Hun vågner op og ser ting omkring sig, som hun hidtil har været blind overfor. Jeg var spændt på, hvordan min rolle kunne udvikle sig, og hvordan det kunne blive både en fysisk, følelsesmæssig og adfærdsmæssig forvandling.”

Skuespilleren påpeger, at serien er SJOV, men at det absolut ikke er en helt standard komedie – og efter at have set traileren kan vi kun give hende ret! 

Se traileren herunder. 

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?