Nye teasere for Orange Is The New Black og Girlboss
© Youtube: Netflix

Få en forsmag på to af de Netflix-serier, du SKAL se som kvinde i 2017

Gensyn med de sjove damer fra fængslet og introduktion til en ny, sej fashionista

9. februar 2017 af Amalie Blixt

Netflix forkæler os gang på gang med god underholdning, og nu har streaming-tjenesten givet os teasere til to af de tøseserier, vi glæder os allermest til at se i 2017

Orange Is The New Black (sæson 5)

Vi har savnet vores gamle venner Piper, Alex, Big Boo, Red og alle de andre fra Orange Is The New Black, og derfor kan vi næsten ikke vente, til vi får lov at se dem igen, når femte sæson får premiere på Netflix den 9. juni 2017. 

Den nye teaser giver os ikke så meget andet end lovning på, at vi får et gensyn med alle vores yndlingskarakterer – men det er vel egentlig også nok til, at vi sidder klistrede til skærmen fra den 9. juni!

Se den nye teaser her:

Girlboss

Før vi får et gensyn med de gamle kendinge fra Orange Is The New Black, får vi en ny, fashionabel ven i serien Girlboss. Den nye Netflix-serie har premiere den 21. april, og vi glæder os til at få vores girlpower-fix, når den ruller over skærmen. 

Serien handler om Sophia Amoruso, som er kvinden bag modeimperiet Nasty Gal. Som 22-årig begyndte hun at sælge tøj på eBay, og det blev grundlaget for, at hun i en alder af kun 28 år havde opbygget en millionforretning.

Se den nye teaser her:

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Læs mere her.

Hvad synes mændene?