Friends | Central Perk
© Bright/Kauffman/Crane Productions/ Warner Bros. Television

Jennifer Aniston afslører, hvorfor Friends ALDRIG vil genopstå

Det er næsten på sin plads at drikke en gravøl...

11. maj 2017 af Katrine Vendelbo

Selvom det er mange år siden, at det sidste afsnit af Friends løb over skærmen, har vi på ingen måde opgivet håbet om en ny dosis af vores yndlings venner. 

Sidste år blev vi beriget med et uset afsnit, som var lavet af en dedikeret fan og (desværre) handlede om Chandlers død. Og selvom vi foretrækker den oprindelige slutning, lappede vi hvert eneste minut i os, for vi vil SÅ gerne ha' mere! 

Men nu, kære Friends-fans, slukker Rachel – eller rettere sagt Jennifer Aniston – håbet. 

“Alle ville stirre ned i deres iPhones”

I et interview med The Thrive Global Podcast blev Jennifer Aniston for nylig spurgt, om Friends vil genopstå, og her gav hun (desværre) et meget logisk svar på, hvorfor serien ikke vil kunne eksistere i dag.

“Hvis Friends var skabt i dag, ville du bare opleve en masse folk på en café, som sad og stirrede ned i deres iPhones. Der ville ikke være nogle reelle afsnit eller samtaler,” fortalte Jennifer Aniston.

Og ja, det knuser vores Friends-elskende hjerter at høre – men vi kan jo ikke helt benægte, at vi har et lidt for tæt forhold til vores smartphones...

Gudskelov har vi stadig mulighed for at streame serien eller sætte DVD-maskinen i gang – og når vi har brug for at teste vores kærlighed til Venner(ne), ved vi altid, hvor vi skal klikke (lige her!). 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?