Ed Sheeran
© Wenn

Kalder alle Game of Thrones-fans: Vi har saftige detaljer om Ed Sheerans rolle i sæson 7

Han skal blandt andet synge en sang i en scene med en af vores yndlingskarakterer

3. maj 2017 af Amalie Blixt

Som ægte GoT-fan har du måske hørt rygter om, at Ed Sheeran skal være med i sæson 7 af HBO-serien. Sangeren lavede for nylig et radiointerview, hvor han kom til at afsløre, at rygterne er sande! Der var beer pong involveret, så vi bebrejder ham bestemt ikke for at afsløre lidt for mange detaljer.

Ed Sheeran fortalte, at han som stor Game of Thrones-fan blev en smule starstruck, da han så Kit Harrington (aka. Jon Snow aka. vores drømmemand) for første gang bag kulisserne – vi er totalt på bølgelænge her, Ed!

Sangeren fortalte også, at vi kommer til at se hans rolle i en scene med Maisie Williams (den heltemodige og skønne Arya Stark), og at han skal synge en sang i scenen. 

“Jeg synger en sang, og så siger Arya ‘Det er en flot sang’. Og så siger jeg ‘Den er ny’.”

Afsløringerne efterlader os dog med en del ubesvarede spørgsmål… Hvad handler sangen om? Er det en kærlighedssang? Når han siger, at det er en ’ny sang’, har hans rolle så været med før denne scene?

Vi finder ud af mere, når vi ENDELIG kan se sæson 7 af Game of Thrones den 17. Juli 2017. Indtil videre kan du få dit GoT-fix ved at (gen)se den spændende trailer.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Læs mere her.

Læs mere fra samme kategori