Game of Thrones sæson 7

Nu får vi endelig (endnu) en hæsblæsende bid af sæson 7 af Game of Thrones

Winter's coming – mon dragerne får lov til at smelte den?!

22. juni 2017 af Katrine Vendelbo

Den første trailer til sæson 7 gav os gåsehud. Vi fik fornemmelsen af den intense kamp om tronen mellem Jon Snow, Daenerys Targaryen og Cersei Lannister – som jo (let's face it) har stået på, i hvad der føles som evigheder.

Men nu får vi endelig endnu en trailer, som for alvor viser den kamp, som skal kæmpes, inden vi (måske) kan få en happy ending? Forude venter kampen mod de forfærdelige White Walkers og deres overdrevet uhyggelige leder, Night King, nemlig.

Uventede – men vilde – alliancer

For at bekæmpe Night King og hans hær af White Walkers må kampen om tronen sættes på standby, og vores kære Jon, Daenerys og Cersei må alle stå sammen for at udrydde ‘vinteren’, og alt hvad den har ført med sig. Vi håber lidt, at dragerne får lov til at have en finger med i spillet – for hold nu op, hvor er de blevet endnu større og mere frygtindgydende at se på, og vi ville nyde at se en White Walker smelte i mødet med flammerne.  

Det gåsehudsfremkaldende citat i slutningen af traileren understreger for alvor, at vores yndlingsfjender må slå sig sammen for at bekæmpe den hvide fjende: 

“When the snows fall, and the white winds blow – the lone wolf dies ... but the pack survives!” 

Sikke et drama vi har i vente! Det føles lidt ambivalent at længes efter vinteren, når vi stadig ikke for alvor har oplevet den danske sommer (endnu), men vi kan altså ikke vente meget længere! Så damer, klik ind på HBO Nordic den 17. juli, når den nye sæson har premiere. 

Se traileren her – men forbered dig på seriøse kuldegysninger!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?