Love Actually
© Universal Pictures, StudioCanal, Working Title Films, DNA Films

Den BEDSTE kærlighedsfilm vender tilbage – ny udgave af Love Actually er på vej

“To me, you are perfect!”

16. februar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Her på redaktionen er vi ikke i tvivl. Love Actually er en af de absolut bedste julefilm nogensinde – bevares, den kan sagtens ses hele året rundt – og det er svært ikke at knuselske David, Sarah, Juliet og alle de andre dejlige karakterer, som bliver infiltreret i hinandens (kærligheds-) liv.

Og kære damer, nu er der virkelig gode nyheder til alle os Love Actually-fans! Til foråret kommer der nemlig en opfølger til filmen, som første gang ramte biograferne tilbage i 2003.

Mange af skuespillerne fra den originale film skal være med i opfølgeren, så vi kan altså se frem til et gensyn med både Hugh Grant, Keira Knightley og Colin Firth, når de indtager deres gamle roller.   

Hvad laver karakterne mon i dag?

Den nye udgave af Love Actually er (desværre) ikke en hel spillefilm, men en lille kortfilm, hvor historien om vores yndlingskarakterer udspiller sig i 2017.

Opfølgeren bliver lavet for at støtte et rigtig godt formål, nemlig Red Nose Day, som samler penge ind til bekæmpelse af fattigdom, og instruktør Richard Curtis glæder sig:

“Jeg havde aldrig drømt om at lave en opfølger til Love Actually, men jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave ti minutter og se, hvad alle karaktererne laver i dag.”

Opfølgeren til Love Actually bliver vist på BBC i England den 24. marts og på NBC i USA den 25. maj, og mon ikke vi også får den at se herhjemme – indtil da kan du teste din Love Actually-viden i vores store quiz lige her.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Læs mere her.

Hvad synes mændene?