Ryan Reynolds skal spille Pikachu
© Creatures/ GAME FREAK/ Nintendo/ OLM-Animation Studio/ Oriental Light and Magic/ Shogakukan/ TV Tokyo

OMG! Der kommer en Pokemon-spillefilm – kan du gætte, hvem der skal spille Pikachu?

Det lyder en anelse skørt, men vi er altså også lidt vilde med det!

7. december 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Ja, det er sandt! Der kommer en Pokémon-spillefilm, og det bliver faktisk med én af vores yndlingsskuespillere på rollelisten.

Vi ved ikke så meget om filmen endnu, andet end at den kommer til at handle om to unge, der begiver sig ud for at lede efter den enes far, der er blevet kidnappet. Med sig har de Pikachu, der tilsyneladende er en detektiv... Titlen på filmen er i hvert fald Detective Pikachu. 

Fra Deadpool til Pikachu

Én rigtigt vigtig ting ved vi – og det er, hvem der skal spille Pikachu: Nemlig Ryan Reynolds! Vi ved ikke helt, hvordan det fungerer; lægger han mon stemme til, eller render han rundt i en dragt som en helt ranglet Pikachu...?

Pokémon har fået nyt liv her på det sidste med Pokémon GO, og det er ret sejt, at vi nu også får en spillefilm – især med Deadpool-skuespilleren i rollen som Pikachu. 

Det kan næsten kun blive godt, og vi glæder os helt vildt til at tage i biografen og se filmen... for måske er vi (på grænsen til at være) for gamle til Pokémon, men vi er bestemt ikke for gamle til film med Ryan Reynolds!

Kilde: Hollywoodreporter.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori