Game of Thrones

Se den absurd sjove video, hvor Kit Harington aka Jon Snow er til audition på Game of Thrones

Det er et seriøst sjovt og helt genialt gensyn med det lækre stykke mandfolk!

12. juli 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Kan du huske, hvordan du som barn klippede tal af på et målebånd hver eneste dag, når du talte ned til din fødselsdag, sommerferien i Lalandia eller juleaften med gaveregn? Vi har kraftigt overvejet at genoplive nedtællingstraditionen her på redaktionen, for vi glæder os helt ustyrligt til på mandag, hvor Game of Thrones sæson 7 (endelig) får premiere på HBO!

Ventetiden har været (og er) hård, og derfor var vi også pænt begejstrede, da vi faldt over en helt genial video med vores alle sammens Kit Harington aka Jon Snow.  

Jon Snow som Harry Potter

I forbindelse med premieren på den nye sæson besøgte Kit Harington tv-programmet Jimmy Kimmel Live, og her fik vi intet mindre end Haringtons audition til Game of Thrones at se – eller i hvert fald en hylende morsom udgave af audtionen!

Kit Harington prøver ikke kun at få rollen som Jon Snow, men han forsøger sig også som blandt andet Cersei Lannister og Arya Stark – og Harry Potter!

Se den sjove video herunder – og glæd dig til, at den nye sæson af Game of Thrones har premiere på HBO på mandag den 17. juli.  

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?