Titanic
© Wenn

Titanic fylder 20 år, og instruktøren har en helt særlig overraskelse til os

Jack og Rose, vi har savnet jer!

27. juli 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det er den ultimative kærlighedsfilm, og du har med garanti også grædt salte tårer og følt en brændende smerte i hjertet, da Rose giver slip på Jack midt i det iskolde hav (hvordan kunne du gøre det, Rose?!). 

Titanic er en evig klassiker, og selvom det er 20 år siden, at filmen havde premiere, holder den 100 procent, og vi kan stadig blive smålune (læs: hjernedødt forelskede) i Jack, når han sidder og tegner sexede Rose.

Nu kan vi se frem til et længe ventet gensyn med folkene bag filmen. I anledningen af filmens 20 års jubilæum vil instruktør James Cameron nemlig lave en særlig Titanic-film. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? 

Gensyn med Leo? 

Før du klapper alt for hårdt i dine Leo-elskende-hænder, bliver vi lige nødt til at fortælle dig, at det endnu ikke er bekræftet, om vi får et gensyn med Jack og Rose i særudgaven. 

Den nye Titanic-film er en form for dokumentar, hvor James Cameron dykker ned i historien bag både det ægte Titanic-skib og selve filmen. Han vil sammen med en række eksperter se på, om filmen egentlig viste et retvisende billede af virkeligheden, som den så ud, da Titanic sank den 14. april 1912.

Dokumentaren, som har fået navnet Titanic: 20th Anniversary, vil blive sendt på amerikansk National Geographic i december 2017. Det er endnu uklart, hvornår vi kan se den herhjemme – men vi krydser fingre for, at det sker snart, og at vores elskede Leo også dukker op på skærmen! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?