Disney-film | Coco

YES! Manden bag Toy Story og Find Nemo udkommer med ny Disney-film

En lækker kombination af Disney, Mexico og eventyrlige drømme er på vej!

16. marts 2017 af Katrine Vendelbo

Der er ny Disney-magi på vej til os, og det er ingen ringere end manden bag Toy Story 2 og 3, Monster's Inc. og Find Nemo, Lee Unkrich, som giver os den nye musikalske film Coco. Vi kan nu løfte lidt af sløret for, hvad den animerede Disney-Pixar-film kommer til at byde på, og vi kan godt afsløre, at vi glæder os! 

I filmen følger vi den mexikanske dreng Miguel og den seje hund, Hector. Miguel er kæmpe fan af den legendariske musiker Ernesto de la Cruz, og han jagter derfor drømmen om at blive ligesom sit store idol. På Miguel og Hectors fælles rejse ender de i det fortryllende, uhyggelige og farverige “De dødes land”, så der er skruet op for både drama og spænding!

Vi er ret sikre på, at der er god chance for, at vi kniber et par tårer undervejs (ligesom i de fleste andre fantastiske Disney-film), og du kan få en forsmag på Coco lige her.

“Undervurder aldrig musikkens kraft!” 

Som musikeren Ernesto de la Cruz så smukt siger i traileren, skal man aldrig undervurdere musikkens kraft, og hvis der er noget, vi elsker, så er det fantastisk Disney-musik! Vi kan næsten ikke vente med at synge med...

Coco får (desværre) først dansk premiere den 8. februar 2018, men mens du venter, kan du jo lige teste dine Disney-evner.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Læs mere her.

Hvad synes mændene?