New Girl | Schmidt danser
© Giphy

YES! Schmidt, Jess (og resten af ‘kollektivet’) vender tilbage i ny sæson af New Girl

Men vi har desværre også en SERIØST dårlig nyhed...

15. maj 2017 af Katrine Vendelbo

Lige siden du blev færdig med Friends (for 117. gang), har du sikkert (ligesom alle os andre) ledt med lys og lygte efter en serie, som kunne erstatte tabet af dine bedste venner. Okay, der er faktisk ikke nogen serier i verden, som kan erstatte slænget fra Central Perk, men New Girl kan trods alt få os til at grine (næsten) lige så højt, som Friends kan.

Og kan du huske, hvor glad du blev, da du fik af vide, at sæson 6 af New Girl ville blive en realitet? Det var dagens bedste nyhed – og nu, kære New Girl-elskende kvinde, bliver vi beriget med endnu mere Schmidt-Jess-Nick-Cece-Winston-Coach-humor, for sæson 7 er på vej!

#excitement

Det er desværre stadig kun muligt at se til og med sæson 5 på Netflix, men nyheden om, at vi har hele to sæsoner i vente er “#excitement” – som kun Schmidt kan sige det!

New Girl | Schmidt
© Giphy

Hvad der kommer til at ske i sæson 7 kan (og vil) vi naturligvis ikke løfte sløret for, men vi er sikre på, at vi vil få endnu mere Schmidt-humor, kompliceret kærlighed fra Nick og Jess – og måske Schmidt og Cece tager endnu et vigtigt skridt i deres forhold?

#sadness

Før du bliver alt for lykkelig over de gode nyheder, har vi dog også en meget trist nyhed at fortælle. Sæson 7 bliver nemlig den absolut sidste i rækken af fantastiske New Girl-sæsoner. 

Det skærer i hjertet, men vi trøster os med, at serien har givet os de absolut skøreste citater fra verdens sjoveste Schmidt, hysterisk sjove parodier fra den skønne Jess – og et stort, fedt plaster på såret over tabet af Friends.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?