12 tanker du får i løbet af en CrossFit-time

Sveden drypper. Du ved, det er lækkert for dig at få trænet kroppen helt igennem. Men du kan bare ikke lade være med at tænke på...

16. juni 2016 af kommerciel redaktion for CrossFit Copenhagen

1. Har jeg stadig den der brownie-mix stående i skabet derhjemme? 

Jaja, du ved det er rigtigt. Det kunne du sagtens finde på at tænke, mens du står og kæmper til CrossFit. Træningsformen, som alle taler om. Måske fordi det faktisk er ret sjovt, og så er det en unik mulighed for at træne på kroppens egne og naturlige præmisser – og den mest effektive træningsform, hvor du kan se resultater lynhurtigt.

Noget andet fedt ved CrossFit er, at det ikke handler om at stræbe efter et ofte urealistisk og destruktivt kropsideal, men om at vi skal opdage eller genopdage glæden ved at bruge vores krop og opleve alt det, den kan. Og det er også alt sammen rigtig fint, men vi har bare opdaget, at det kan være ret svært at styre sine tanker, når man står der og pruster og ens ansigtsfarve skifter fra postkasserød til violet. 

CrossFit Copenhagen, som findes over hele Danmark, ved godt, at det for langt de fleste af os er lidt af en kamp at komme af sted til træning. At det er lettere at blive siddende i sofaen, selv om vi egentlig gerne vil holde os sunde og fitte. Og det anerkender de og ser det som deres opgave at hjælpe os til at komme af sted. Og alle kan være med – uanset form og alder. Hvor fedt lyder det?

Men der er jo ingen grund til, at man ikke også kan tage lidt gas på sig selv. Vi tror i hvert fald ret meget på selvironi her på Woman. Så her fortsætter vi lige vores top 12 over tanker, der flyver igennem dit hoved, når du er til CrossFit: 

2. Hold kæft, hvor jeg ligner Beyoncé i den her one-piece i spandex. I woke up like thiiis.

Og det gør du. Det gør du!

3. Kan. Ikke. Styre. Mit. Ansigtsudtryk. 

Den der lille muskel ved munden, der bare bliver ved med at vibrere?! 

4. Det KAN ikke være lige så hårdt for de andre, som det er for mig. Måske har jeg en eller anden genfejl, der gør, at det er hårdere for mig at kaste med dæk end for alle andre.  

Hende der, der står ovre ved spejlet og ikke sveder en eneste dråbe. Hun må have andre gener. Det er den eneste videnskabelige forklaring.

5. Det ser jo helt vildt nemt ud, det dér. Det kan jeg sgu da sagtens.

Hold fast i den tanke. 

6. Gad vide hvor lang tid der går, før man kan se mine abs?

Man føler allerede lidt, man kan se det efter første træning ik'? Det kan man vist ikke.

7. Jeg vil hjeeeeeeem...

Du skal bare vide, at denne tanke er HELT normal. 

8. Hvor mange liter sved kan man seriøst svede på en time? 3 liter? 8? 25? 

Svaret er et sted mellem 0,8 og 1,4 liter per træningstime.

9. Hvor mange squats skal der mon til at forbrænde en...tre pakker Oreos?

Skal vi ikke bare sige én squat per Oreo?

10. Den der instruktør, ik', han skulle seriøst bare have de kettle-bells smidt lige i... 

Husk, at vold ikke løser noget som helst! 

11. Nu kan jeg mærke det der kick, alle taler om! Jeg får vildt meget energi, jeg er typen, der træner, jeg bliver så fit, mine muskler føles totalt meget allerede større, jeg kan overtage verden, jeg...av-av-av-av-AV-AV-AAAV! 

Det skal gøre ondt, før det gør godt. *Pudser træningsglorien*.

12. Kan man putte flødeskum på brownies?

Svaret er: Øøøh, JA! 


Læs mere fra samme kategori