Guides

Her på siden finder du alle de guides, du skal bruge til alt inden for hjemmets fire vægge. Vi har guides til din bolig, guides til madlavningen, guides til rengøringen og ikke mindst guides til din økonomi. 

Vi hjælper dig med at finde fin indretning til hjemmet, lave sunde (og syndige) snacks til smagsløgene, rengøre de ting, du bruger i hverdagen, og passe på pengepungen. Der findes næsten ingen grænse for, hvad du kan finde hjælp og inspiration til her på vores guide-side.

Guide til at komme af med propper i ørerne

Åh nej, har du fået propper i ørerne? Det er simpelthen så irriterende at rende rundt med følelsen af at befinde sig inde i en osteklokke. Men frygt ej! Hjælpen er heldigvis lige her. Vi har nemlig samlet en guide til, hvordan du får dine propper i ørerne til at forsvinde. Selv tak.

Spørgsmål, du kan stille en, du gerne vil lære bedre at kende

Er du lige startet på nyt studie, nyt arbejde eller noget helt tredje? Så har du garanteret brug for inspiration til, hvordan du kan lære nye mennesker at kende. Og den inspiration kan du finde lige her. Vi har kreeret en guide med 40 spørgsmål, du kan stille en, du gerne vil lære bedre at kende. Så er du i hvert fald hjulpet godt i gang til at starte nye bekendtskaber og venskaber.

Guide til (u)sunde snacks

Har du brug for inspiration og guides til, hvilke sunde snacks du kan spise, og hvordan du kan lave dem? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden kan du finde masser af artikler om mad – både det sunde og det mindre sunde af slagsen. Tjek bare de her otte geniale madblogs, som får sund mad til at smage syndigt eller de her 10 sunde og lækre snacks, der er nemme at lave. Og nå ja, så er der jo også et lækkert galleri med alle de lækre kaloriebomber, som vi spiser alligevel.

Læs mere om Guides