Kvinde med skorpion tatovering
Er du ikke så begejstret for din tattoo? Så er der heldigvis flere ting, du kan gøre. © Getty Images

4 ting, du kan gøre, hvis du har fortrudt en tatovering

Hvad med at erstatte den med en ny, flot tatovering?

31. oktober 2018 af Simone Overgaard Aaberg

Har du fået lavet en tatovering, der ikke var helt velovervejet? Eller måske du bare har skiftet mening og nu helst så, at den ikke længere var synlig? 

Selvom en tatovering i realiteten er en permanent udsmykning af din krop, så er der alligevel hjælp at hente, hvis du står i den situation, at du har fortrudt den. Vi har her samlet fire råd, du kan overveje.

1. Få en cover-up tatovering

Hvis det ikke er selve det at have fået en tatovering, som du fortryder, men måske bare selve motivet du gerne så forsvinde eller ændret, kan du vælge at lave en cover-up tatovering. En cover-up tatovering er ganske enkelt en tatovering, der laves for at dække din gamle tatovering.

Der er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, hvis du har fået lavet hele din arm og fortrudt det, men hvis du har en mindre tatovering, så har du masser af muligheder for at finde et nyt motiv, der enten kan indlejre din gamle tatovering eller dække den helt. Se bare de her 11 vilde cover-up tatoveringer, der virkelig er blevet til nogle fine tatoveringer! 

Tatovøren har helt sikkert også nogle gode idéer, så selvom du måske tænker, at den er umulig at dække pænt, så forhør dig hos en professionel og lad dig eventuelt inspirere af dem. Hvis du overvejer at få en cover-up tattoo, så er der 10 ting, som er gode at vide, før du får tatoveringen

2. Få fjernet din tatovering med laser

Hvis du virkelig er ked af din tatovering, kan du også vælge at få den fjernet med laser. Laserbehandling gør det nemlig muligt, at din permanente tatovering ikke behøver at forblive helt så permanent alligevel. Det kan dog blive en lidt dyr omgang, for prisen afhænger blandt andet af tatoveringens størrelse, farve og tæthed. 

Udover at prisen for at få fjernet en tatovering er høj, så tager det også tid. Det kræver nemlig alt mellem 6-12 behandlinger, og mellem hver behandling skal huden have tid til at hele. 

Det er også værd at huske på, at resultatet er meget forskelligt fra person til person, så snak med klinikken først, så du kan få en realistisk forventning om, hvordan det vil komme til at se ud. 

Når det så er sagt, så kan der virkelig komme et ret vildt resultat ud af det, se bare her: 

3. Dæk din tatovering til med make-up

En anden mulighed, der ikke kræver, at du kommer under hverken nål eller laser, er at dække din tatovering med make-up. Det lyder måske besværgeligt og en anelse svært, men med det rette ‘udstyr’ og lidt øvelse, så kan du få et ganske pænt resultat! 

Her kan du se, hvordan du kan dække din tatovering ved hjælp af make-up: 

4. Slut fred med tatoveringen

Det måske mest kedelige råd, vi kan give, er, at du kan prøve at slutte fred med din tatovering. Se på den som værende en del af dit livs historie, som – uanset hvordan den ser ud – kan være med til at sige noget om dig og den tid, som du fik den lavet i. Med tiden vil du måske ikke synes, at den er så slem igen. 

Kilde: Netdoktor.dk 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori