Kvinder med telefon til festival
© iStock

8 geniale smartphone-tricks til festivalen

Skal du og din smartphone overleve en af sommerens festivaler?

1. Opbevar din smartphone i en plastikpose med genluk. Så er den beskyttet mod snavs og regn, og du kan stadig bruge tasterne.

2. Tag et foto af din rejseplan/rutevejledning for, hvordan du kommer til festivalen. Det kræver meget mindre strøm at kigge på et foto end at åbne app'en.

3. Brug et foto af dit navn og et nød-telefonnummer som baggrund på telefonen. Hvis du taber den, kan vedkommende, der finder den, komme i kontakt med dig, selvom de ikke kan låse telefonen op.

4. Tag screenshots af vigtige informationer som spilleplanen. Så kan du se den, selvom nettet går ned (hvilket – let's face it – har en tendens til at ske).

5. Skift til flymode, mens mobilen lader. Så går det meget hurtigere.

6. Tag mange billeder i træk ved at holde knappen inde. Så er der en bedre chance for, at du får et gyldent shot af din yndlingskunstner.

7. Dæk mikrofonen til, hvis du vil filme til en koncert. Så bliver lyden bedre, og du undgår at få for meget af din egen irriterende sangstemme med.
8. Hvis du og din veninde skal tage den perfekte selfie, kan I bruge hendes mobil til at lyse på jer, mens I tager billedet med din. Så løser I problemet med manglende blitz på forsiden af telefonen.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide