© Instagram: @lesifre_design

Her er 10 Instagramprofiler, som giver dig inspiration til boligen

Boliginspirationen er lige her!

21. januar 2020 af Zenia Andine Kehlet

Uanset om du drømmer om flere farver eller planter i dit hjem, så har vi inspirationen til dig. Vi har nemlig samlet 10 Instagramprofiler, som oser af inspiration til dit hjem. Vi er i hvert fald helt vilde med de mange muligheder, vi pludselig har!

1. Kreative projekter

Vi kender Sif fra Nybyggerne 2019, og vi er vilde med hendes personlige stil! Hendes kreative DIY-projekter tager ingen ende. Hun deler også sine bedste tips til genbrug af gamle ting – så hvis du står og mangler inspiration til indretning (måske på knap så meget plads), så er hendes profil 'Lesifre_design' virkelig et klik værd!

2. Fin inspiration til boligen

Lad dig inspirere af de mange billeder, der bliver delt på 'Boligmagasinet.dk'. Her er der noget for enhver smag. Så lad dig bare friste, det gør vi også!

3. Et kombineret hjem

Endnu en Nybyggerprofil fra 2019 har sneget sig ind, og vi er vilde med Ida! På profilen 'Idaholmc' kan du endda få inspiration, når hun viser, hvordan du kan kombinere to hjem til ét – mega fedt, hvis du skal flytte sammen med kæresten. Idas Insta-feed vil du ikke gå glip af.

4. Bolig på budget

Okay, her får du ufatteligt mange DYI-projekter, som ikke springer budgettet – til gengæld oser de af personlighed! Du kan glæde dig til at se mange flere projekter (inklusiv de fine låg med perler), når du besøger profilen 'Gabriella.holm'

5. Lyser af inspiration

‘Mitlyse’ giver dig en masse fantastiske bud på, hvordan du med både lys og lyskæder kan indramme dit hjem og gøre det super hyggeligt. Vi er i hvert fald helt vilde med lyskæder!

6. Der skal blomster til!

På profilen 'Trineroed' får du en masse inspiration til, hvordan du giver din bolig lidt mere liv med blomster – uanset hvilket udtryk du gerne vil have frem.

7. De flotteste pastelfarver

‘Amoesgaard’ giver utroligt mange bud på, hvordan du får flere farver ind i din hverdag. På profilen gemmer sig de fineste pastelfarver, som kan skabe rammerne for dit hjem.

8. Endnu flere planter

Mangler du inspiration til, hvordan du får flere planter ind, så skal du scrolle ned gennem 'fru_kongstad's Insta-feed, hvor hun har samlet de bedste idéer til dig. Her kan alle være med!

9. Skøn inspiration til væggene

Okay, her får væggene deres fulde potentiale frem! Det kan da kun give inspiration til, hvordan du skal udnytte dem.

10. De mere diskrete 

Hvis du endnu ikke tør tage springet og male væggen eller investere i vilde farver – hvilket også kan være en stor forandring – så skynd dig ind på profilen 'livingonabudget.dk'. Her får du en masse inspiration til at få flere farver i hjemmet. Også de mere diskrete. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.