Flot juledug til årets julebord
Skal en af disse juleduge pynte i dit hjem?© Botex.dk, Boligland.dk

9 smukke juleduge, der kan pynte på årets julebord

Skal din juledug være rød, grøn eller snehvid?

19. oktober 2021 af Isabella Wedel Hansen

Er du på udkig efter en smuk juledug til årets julebord? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet en liste over ni smukke duge, som dine gæster med garanti vil misunde dig for, når de ser dem på dit flotte julebord. 

Juleduge findes i mange former, mønstre, farver og ikke mindst prisklasser, så der er masser at vælge imellem. Du kan helt sikkert finde en, der både matcher dit julepynt men også dit budget. 

1. Smuk rød juledug fra Rosendahl

Vi er helt vilde med denne smukke juledug. Ikke nok med at den er utrolig elegant, så er den også bare essencen af jul i den flotte, røde farve og med de ikoniske julehjerter, juletræer og snefnug. Denne dug måtte helt sikkert gerne pynte på vores julebord derhjemmme. 

Køb den smukke juledug for 400 kroner her.

Dug fra Rosendahl
Forestil dig denne smukke juledug i dit hjem. © Botex.dk

2. Elegant juledug fra Georg Jensen

Wauw! Det er vist sådan, vi bedst kan beskrive denne elegante juledug fra Georg Jensen. 

Godt nok ligger prisen i den meget høje ende, men du får også en smuk dug, du kan bruge mange år endnu. Den flotte juledug har et anderledes udtryk og den kolde, blå farve gør den meget elegant. Dugen går godt både med sølv- og guldpynt, så du kan matche den op med al den flotte julepynt, du har i forvejen.  

Køb den elegante juledug for 1.300 kroner her

Dug fra Georg Jensen
Skal denne smukke juledug pynte i dit hjem?© Damask.dk

3. Enkel juledug fra Hammershøi Kähler 

Denne smukke dug er pyntet med grangrene ned langs midten af dugen. Perfekt til et smukt langbord! Og hvis du vil have en endnu mere gennemført borddækning, kan du supplere op med stofservietter i samme mønster. Smart! 

En ting er sikkert, denne smukke juledug må godt ligge på vores langbord, når vores familie og venner kommer forbi til julefrokost! 

Køb den enkle juledug for 750 kroner her

Smuk juledug fra Kähler
Skal denne dug pynte på dit langbord til jul?© Grydeguru.dk

4. Rustik, rød juledug fra Ellos Home

Denne juledug er en af vores yndlings! Den flotte, varme, røde farve pynter ethvert julebord, og vi kan love dig for, at dit hjem vil emme af jul, når først denne dug kommer på bordet. 

Juledugen er lavet af 100 procent hør, og det rå materiale passer både til hverdag og til fint brug, så den kan ligge på bordet hele julen. Win win!

Køb den smukke dug for 399 kroner her

Rød dug fra Ellos Home
Dit hjem vil emme af jul med denne røde juledug. © Ellos.dk

5. Fin juledug med nisser

Denne juledug er essencen af jul! Med de fine, små nisser kan du ikke andet end at komme i julestemning. Dugen er lavet i et flot hør-look og kan ligge på bordet og sprede julestemning hele december. 

Den er lavet i tekstil, der gør, at den let kan vaskes ren og bruges igen. Smart! Specielt når dagen står på juledekorationer, småkagebagning og klippe-klistre-hygge. 

Den flotte juledug koster 159 kroner per meter og kan købes her.

Flot dug med nisser
Skal denne juledug skabe julestemning hjemme hos dig hele december?© Textilogvoksdug.dk

6. Flot juledug fra Södahl

Denne flotte dug er perfekt, hvis dit hjem er pyntet med julepynt i sølv, og hvis dit bord tilmed også er dækket med sølv service, bliver det ikke bedre. De grå juletræer på den mørke dug skaber et hyggeligt og elegant look, der giver en dejlig, rolig julestemning. Og så kan andre heller ikke se, hvis du spilder lidt på den. Smart! 

Køb den elegante juledug til 399 kroner her

Flot juledug fra Södahl
En elegant juledug, der passer til alle lejligheder.


© Boligland.dk

7. Flot jueldug med anti-plet

Denne flotte juledug er lavet i voks, så ingen opdager, hvis du har spildt lidt på den. Smart! Pynt den med dit flotteste service og julepynt, så vil denne dug ligne en million i dit hjem. 

De mange stjerner på den hvide dug skaber en festlig julestemning, som vi bliver i helt godt humør af – og så kan den også sagtens bruges til nytår. 

Køb denne fine juledug til 199 kroner her.

Pletfri dug
Har du brug for en anti-plet juledug til småkagebagningen i år? © Voksdugen.dk

8. Snehvid juledug med stjerner

Denne snehvide juledug med stjerner kan skabe dejlig julestemning i ethvert hjem. Pynt dit bord med denne fine dug, og få det flotteste julebord i byen.

Dugen har et neutralt og elegant look, så den snildt kan bruges både til hverdag og til fest. Og hvis der er noget vi kan lide, så er det ting, der fungerer til flere forskellige lejligheder. 

Få fingrene i den fine dug for 249 kroner her

Juledug med stjerner
Her er endnu en dug, der kan pynte på dit julebord. © Voksdugen.dk

9. Elegant juledug fra Imerco

Denne elegante juledug ligger i den lidt dyre ende. Til gengæld er vi helt vilde med dens klassiske design og den flotte væveteknik, der er blevet brugt til at lave dugen. Og så er den tilmed snavs- og vandafvisende, så den aldrig bliver beskidt – genialt!

Dugen kan bruges år efter år efter år... Og det synes vi retfærdiggør prisen. 

Køb den elegante juledug til 1.049 kroner her.

Elegant juledug
Elegant snavs- og vandafvisende dug, der kan bruges igen og igen. © Imerco.dk

Hvad skal ellers pynte i dit hjem udover din smukke juledug? 

Nu har du (forhåbentlig) fundet den helt rigtige juledug. Men det er ikke sikkert, at du synes, det er helt nok til at skabe julestemning i dit hjem. Men bare rolig, der er mange andre måder, du kan skabe julestemning på derhjemme. 

Du kan for eksempel supplere dit nuværende pynt med sødt Disney-julepynt til dit juletræ eller finde den helt rigtige topstjerne til juletræet. Hvis det stadig ikke er nok, kan du også hænge unikke hæklede julekugler på dit juletræ for lige at give det et sidste pift. 

Og hvis du vil gå all in på julestemningen, kan du pakke julegaverne ind i dette flotte, julede gavepapir. Så er der garanti for fantastisk julestemning juleaften.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide