Kvinde der er glad
© iStock

Kalder alle Københavnere – IKEA flytter ind på midten af Strøget

Vi fejrer lige med en (eller ti) lune kanelbullar!

22. marts 2017 af Victoria Carlsson

Det svenske bolighus er en af vores absolutte favoritter, når vi skal indrette vores hjem, så derfor er vi ellevilde med nyheden om, at IKEA i fire dage rykker ind på Strøget i København! Varehuset åbner et showroom fra 30. marts til 2. april, og her vil være inspiration til forårets boligindretning og en række forskellige events.

Foråret er godt på vej, og solen har (endelig) meldt sin ankomst, hvilket naturligvis lægger op til, at vi lægger de uldne tæpper fra os og får skabt en sommerlig stemning i boligen – så tidspunktet for IKEAs inspirationsbutik kunne ikke være meget bedre! 

DJ, foredrag og filmvisning

I IKEAs showroom vil du kunne opleve udstillinger med forskellige indretningsmuligheder, og skulle du gå hen og blive lækkersulten, er der en kaffebar – som selvfølgelig serverer kanelbullar på ægte svensk manér. 

Om fredagen kommer der en DJ og sætter forårshumøret i gang, og om lørdagen er IKEA-family medlemmer inviteret til foredrag med Uffe Buchard og Signe Wenneberg om de seneste trends. Søndag afsluttes med en visning af en dokumentarfilm om samarbejdet mellem IKEA og interiørdesigneren Ilse Crawford, og her er der adgang for alle. 

Så tag din mor, søster eller veninde i hånden, og kom ind og se IKEAs showroom.

Hvor: Østergade 36, 1100 København K 

Hvornår: 30.-31. marts klokken 10-19 og 1.-2. april klokken 10-18

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori