Beyoncé
© Wenn

Kan du regne ud, hvad Beyoncé og IKEA har tilfælles?

Hint: Det handler blandt andet om den gule Lemonade-kjole...

15. maj 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Selvom en tur i IKEA kan være et rent mareridt for dit parforhold, er dit hjem garanteret også fyldt op med et hav af sager fra det svenske bolighus. 

IKEA's billige priser er svære at stå for, og vi kommer i ægte sommerhumør, når vi ser på bolighusets lækre sommerkollektion, som er spækket med fantastiske farver. 

Men næste år skal vi ikke i sommerhumør, men i Beyoncé-humør, når vi besøger IKEA. Den svenske stylist Bea Åkerlund, som normalt klæder stjerner som Beyoncé, Rihanna og Lady Gaga på, skal nemlig designe en kollektion til det blå og gule bolighus.  

Kvinden bag Lemonade-kjolen 

Bea Åkerlund er kendt for at være vild og legesyg, så det bliver spændende at se, hvordan hendes kreativitet udfolder sig i en IKEA-kollektion.

Den svenske stylist har blandt andet stylet Beyoncé i musikvideoen til Hold Up fra sangerindes Lemonade-album. Beyoncés smukke, gule kjole er altså Bea Åkerlunds fortjeneste, så vi forventer os temmelig meget af den kommende IKEA-kollektion.

Hvornår kommer kollektionen?

Den nye kollektion har fået navnet Omedelbar, og den kommer i butikkerne i marts 2018. 

Hvad kollektionen præcis kommer til at indeholde, ved vi dog ikke endnu, men det bliver helt sikkert interessant at se, hvordan Bea Åkerlund har tænkt sig at indrette dit hjem. Måske lader hun sig inspirere lidt af Beyoncés stil? Vi har da lov at håbe! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.