Sofie Linde foran sit sommerhus
Er du lige vild med sommerhuset, som vi er? © TV2

Har du set Sofie Lindes unikke sommerhus? Disse nye billeder giver os lyst til at flytte ind

Vi er vilde med de stribede gulve og det søde skyloft!

17. august 2022 af Henny Müller Dahl

Allerede første gang vi så TV2s Linde på Langeland, blev vi smaskforelskede i den unikke indretningsstil, som præger Sofie Linde og Joakim Ingversens fantastiske sommerhus, som var omdrejningspunkt for programmet. 

Parret købte i 2021 sommerhjemmet Vennely på Langeland, som de siden har givet ikke kun én men rigtig mange kærlige hænder. Tidligt stod det nemlig klart, at en ustyrlig have, et utæt tag og et par rådne gulvbrædder var nogle af de overraskelser, der fulgte med i købet. 

Nye projekter venter i anden sæson af Linde på Langeland 

Heldigvis for både Linde-Ingversen-familien, Vennely og ikke mindst os seere kommer der en anden sæson af Linde på Langeland, som vil byde på mange nye og spændende projekter. 

Sofie Linde har allerede løftet sløret for noget af dét, vi nok kan glæde os til at se mere af i den kommende sæson – og det er igen de farvestrålende valg, der vinder. 

Herunder kan du se de nyeste billeder fra Vennely, og vi indrømmer gerne, at de stribede gulve og det kulørte træværk giver os lyst til selv at flytte ind! 

En gennemgående cirkus-stil

Det er altså ret svært ikke at blive i godt humør af Sofie Lindes farveglæde, som kommer til udtryk i stort set hele sommerhuset. I to af rummene har Sofie og Joakim valgt at gå med stribede gulve (hvilket får os til at ønske, at vi selv var lige så modige derhjemme). 

I det ene af værelserne er det ikke kun det stribede gulv, der er et unikt valg – her har parret nemlig også lavet et (virkelig cute) skyloft! 

Swipe igennem alle billederne herunder. 

Vovede farver over det hele 

I husets spisestue har gulvet fået en omgang med lilla olie, mens væggene prydes af en varm, chokoladebrun farve. For at gøre det hele endnu mere interessant har parret valgt en blå farve til døren i stuen. 

Vi er også virkelig vilde med det vovede, røde gulv i et af de andre rum – og selvfølgelig alle de smukke loppefund, der giver rummene en ekstra charme. 

På overetagen har holdet, der arbejder på huset, kæmpet for at få fjernet mange års lag af limmaling, og dørene i huset har nu i stedet fået sprøde, nye farver som himmelblå, mørkeblå, grøn og rød! Også rosetterne har fået glans og farve i tråd med paneler og karme. 

Se endnu flere billeder af Sofie Lindes sommerhus på Langeland.