køleskabshylde ikea
Den her er så smart, hvis du altid mangler plads i køleskabet.© Ikea.com

9 ting fra IKEA, du ikke vidste, du havde brug for i dit liv

Hvilken IKEA-ting vil du helst eje?

28. september 2022 af Maria Dalby Kamper

Vi elsker at gå ture igennem IKEA, for der er bare SÅ mange spændende ting. Det er som om, at vi kan gå ind i IKEA, fordi vi liiige skal have en hylde, men hvor vi altid kommer ud med to helt fyldte blå IKEA-poser. 

Hvis du også har det sådan, så er denne liste til dig! Vi har været igennem IKEA og fundet ni ting, som du ikke vidste, du havde brug for i dit liv. Skal én af dem være din undskyldning for en tur i IKEA?

1. Pude med kølende effekt

Uanset årstiden, så er det dejligt med en pude, som altid er dejlig kold at lægge sig på. Det kan den smarte KLUBBSPORRE pude sørge for. Puden har et lag gel, der netop gør, at overfladen holder sig kølig, og den er så behagelig at sove på – det er et must have uden tvivl!

Du kan købe KLUBBSPORRE puden til 659 kroner her

pude, ikea
Det er slut med at vågne en gang i timen for at vende puden!© Ikea.com

2. Praktisk rivejern med beholder

Et rivejern er så smart et redskab, men hvis du ligesom os ofte oplever, at der ender ost eller gulerod ud over det hele, når du skal rive noget, så har IKEA måske lige den løsning, du mangler i form af deres UPPFYLLD rivejern. Rivejernet består af 4 dele; en beholder, et låg og to rivejern i forskellige størrelser. Det betyder også, at du nemt kan opbevare det, som du har revet – smart.

Du kan købe rivejernet til 39 kroner her.

rivejern, gulerod, ikea
Råkostsalaten er reddet med dette rivejern.© Ikea.com

3. Smart drejebord til dit køleskab

Det er nemt at glemme de dressinger eller andet, der ligger inde bagerst i køleskabet, og det kan lide til unødvendigt madspild. Derfor er en SNURRAD drejehyld så genial! Du kan trække denne hylde ud og dreje, så du kan nå de glas, som har gemt sig bagerst. Den er også nem at montere i dit køleskab, da den bare fastsættes med sugekopper.

Du kan købe SNURRAD til 229 kroner her.

køleskabshylde ikea
Mindre madspild er et kæmpe plus!© Ikea.com

4. Kradsemåtte til din kat

En LURVIG kradsemåtte har både du og din kat brug for! Du forlænger dine bordbens levetid, og din kat får lov at strække sig og hvæse klør, som det passer den! Du kan i stedet bruge tid på at analysere din kats kropssprog

Du kan købe kradsemåtten til 59 kroner her.

kat, kradsemåtte, ikea
En IKEA ting som både du og din kat får glæde af!© Ikea.com

5. Lækker ring light med telefonholder

Hvis du vil tage endnu bedre billeder og videoer derhjemme, så har du brug for denne gemte perle hos IKEA. Her får du en rund LED-lampe og holder til din mobil. Lyset kan desuden stiles til både varmt og koldt lys, og den kan dæmpes, så lysstyrken passer til det, du skal bruge. 

Du kan købe ringbelysningen til 399 kroner lige her.

Ring light fra IKEA
Selfie-gamet bliver lige steppet op. © Ikea.com

6. Højtaler og billedramme i ét

SYMFONISK er en virkelig flot højtaler, som du kan hænge på væggen eller stille på gulvet. Derpå kan du streame musik, radio eller din yndlings podcast og lytte til det i hele rummet. Den er mega stilfuld og har virkelig lækker lyd. 

Du kan købe højtaleren til 1699 kroner lige her.

højtaler, ikea
Højtaleren fås både i hvid og sort og passer ind i de fleste hjem.© Ikea.com

Dagdrømmer panel

Du kan også udskifte panelet til den flotte højtaler, så den bliver meget mere personlig. Det kan eksempelvis være dette virkelig fine panel kaldet dagdrømmer. 

Du kan finde dette panel og flere andre her. De koster 300 kroner stykket. 

panel til højtaler, dagdrømmer
De har så mange flotte paneler til højtaleren.© Ikea.com

7. Nem løsning til oplægning 

Hvis du skal have lagt gardiner op, men du ikke har de vildeste sy-evner, så kan SY oplægningsbåndet være lige det, du mangler. Du behøver ikke nål og tråd, men blot dette bånd og et strygejern.

Båndet koster 25 kroner per 10 meter, og du kan købe det her.

sy, symaskine, oplæg, strygejern, oplægningsbånd
Du slipper for nåleprik med dette bånd.© Ikea.com

8. Dekorativ piedestal

Vi elsker at have planter på altanen eller i hjemmet. De fortjener at blive fremhævet på en særlig måde, og det er muligt med denne KANELSTÅNG piedestal. Du kan stille dine planter hævet, eller du kan vende KANELSTÅNG om til en mere normal potte – så du kan bruge den, som du har lyst!

Du kan købe den dekorative piedestal til 129 kroner her.

dekorativ ikea piedestal
Få et naturligt look ind i dit hjem© Ikea.com

9. Pladsbesparende skoopbevaring

SKOSTALL er en løsning til dig, som har en forkærlighed for sko. Det smarte ved denne skoopbevaring er, at dine sko fylder mindre. Du kan også justere hældningen, så der er plads til dine sandaler såvel som dine støvler. Det er også med til, at dine sko ikke bliver beskidt af at stå stablet, så du kan holde dine hvide sneakers rene

sko, skoopbevaring, skoreol, ikea
Pladsbesparende skoopbevaring betyder plads til flere sko – Ja tak!© Ikea.com