Lav selv tæppe: Det populære tæppe fra Instagram
Sådan laver du selv dit eget tæppe.© Getty Images

Så nemt (og hurtigt) kan du lave dit eget tæppe

Du skal bare ikke regne med en kaffepause undervejs

21. februar 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Du har måske allerede set det kæmpestore, bløde og virkelig pæne tæppe, som er sindssygt populært på Instagram. Hvis ikke du har, så se lige disse fantastiske billeder af tæpperne, vi i dén grad drømmer om at pynte vores eget hjem med:

Lav dit eget tæppe

Tæpperne kan købes på blandt andet Etsy, men de er virkelig pricey, for de koster nemlig over 3.000 kroner. Hvis du ikke har lyst til at bruge din løn eller hele din SU på et tæppe, kan du heldigvis lave det selv – og det eneste, du skal bruge, er dine arme og to kilo garn (!).

Derudover skal du sætte cirka 45 minutter af til projektet, og det er nok en god idé at tisse af inden, for dine arme vil bogstavelig talt være rullet ind i garn, fra du begynder, til tæppet er færdigt.

Se, hvordan du laver dit eget tæppe her:

Lav selv tæppe
Lav selv dit helt eget smukke tæppe!© Getty Images

Hvis du har fået lavet dit eget tæppe og har mod på at lave endnu flere DIY-projekter, kan du eksempelvis give dig i kast med fine ædelsten-inspirerede sæber her, eller et vægtæppe, som er en nem og hurtig udsmykning til din væg her. Så er det bare om at slippe kreativiteten løs og komme i gang!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide