Zara Home åbner i Danmark på det absolut bedste tidspunkt

Nu får vi lov til at gå endnu mere jule-amok

4. november 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Vi elsker, når vi nemt og billigt kan indrette vores hjem med nye lækre puder og tæpper – og hvem holder ikke af et spritnyt sæt sengetøj? 

Nu bliver det snart endnu nemmere at forkæle os selv og vores hjem, for Zara Home åbner nemlig deres allerførste butik i Danmark. 

Her kan du finde alt fra blomstrede pudebetræk, stribede tæpper, kopper, tallerkner og ikke mindst uendelig meget glitrende julepynt, så vi er klar til at gå all in i december. 

Skjorter, kjoler og et gulvtæppe

Zara Home åbner i slutningen af november i København, og det er jo det helt perfekte tidspunkt, så vi kan gå amok i julekugler, stjerner og lys, inden vi rammer december.  

Det spanske modefirma Zara har allerede fire butikker i Danmark, hvor du kan købe skjorter, bukser og kjoler til relativt få penge, og vi er ærlig talt ret vilde med idéen om, at vi snart også kan blive fristede af kædens fine boligfund. 

Rygterne siger, at den nye butik kommer til at ligge på Købmagergade, men hvis du ikke kan vente, til den nye butik åbner, kan du allerede nu shoppe løs i butikkens webshop.