Inspiration til bryllupspynt
Intet bryllup uden bryllupspynt! © Getty Images

Skab den smukkeste setting for jeres bryllup med disse fine bud på bryllupspynt

Fuldend jeres store dag med den perfekte bryllupspynt

14. marts 2023 af Ida Hagsholm Jonassen

Vil I sætte prikken over i'et til jeres bryllup med en smuk, personlig og ikke mindst mindeværdig bryllupspynt? Så er I havet det helt rette sted. 

Det kan godt være lidt af en jungle at finde den helt perfekte bryllupspynt blandt de utallige valgmuligheder. Derfor har vi her samlet forskellige bud på bryllupspynt til jer, der snart skal giftes. 

Find inspiration til bryllupspynt lige her. 

Hvordan vælger I den rette bryllupspynt?

Hvis jeres bryllup har et tema eller en rød tråd, er det oplagt at vælge bryllupspynt, der matcher temaet, så I kan skabe et smukt og gennemført bryllup. 

Er I stadig i tvivl om, hvilken bryllupspynt I skal vælge til jeres bryllup, så kan vi godt forstå jer! Der er nemlig et hav af forskellige veje, I kan gå. Skal det være natur? Sølv? Guld? Romantisk? Eller noget helt femte? Mulighederne er uendelige. 

Vores råd er, at I vælger bryllupspynt, som passer til den stil, I i forvejen har. På den måde sikrer I nemlig, at den føles naturlig og passer godt til jer.

Derudover kan det være en fordel at lave et moodboard, hvor I skaber det tema, I ønsker for jeres bryllup. På den måde kan I nemlig hele tiden vende tilbage til jeres udgangspunkt, så jeres bryllupspynt ikke kommer til at stikke i øst og vest, men i stedet får en smuk og gennemført rød tråd. 

Inspiration til bryllupspynt

Vi har herunder samlet en række billeder, som I kan lade jer inspirere af, når I skal vælge bryllupspynt til jeres store dag. 

Natur som tema i bryllupspynten 

Skab jeres bryllupsramme med hjælp fra naturens egen smukke pynt. At bruge naturen i bryllupspynten er en oplagt mulighed, der kan skabe en frisk og levende stemning. 

Naturen kan inkluderes i pynten på mange forskellige måder. Enten som pynt på selve bordet eller som en lokation for brylluppet, hvor naturen indgår, for eksempel en smuk have eller park. 

1. Byd naturen indenfor og brug den som bryllupspynt

2. Skovbund er også perfekt som bryllupspynt

3. Brug træets rustikke udtryk som bryllupspynt

Restaurant Møllegården på Alrø

Romastisk bryllupspynt

Drømmer I om et klassisk og ultra romantisk bryllup (ligesom dem, vi ser på film), så er det bare om at finde de overdådige roser frem. 

Skab jeres helt eget eventyrsbryllup med blomster i neutrale farver, silkebånd i lange baner og smukke hvide duge. Tilføj elementer af guld eller sølv for at skabe en eventyrlig stemning. Og sidst, med ikke mindst, levende lys!

1. Detaljerig og romantisk bryllupspynt

2. Hæng lyskæder i loftet som romantisk bryllupspynt

3. Store, smukke roser som bryllupspynt 

Sommer som bryllupspynt

Intet er så fint som sommeren, hvor træerne er helt grønne, solen kaster smukke stråler ind ad vinduet, og blomsterne titter op af jorden i mange smukke farver. Lyder det som noget, I gerne vil inddrage I jeres bryllupspynt? Det kan vi godt forstå!

Til dette tema handler det bare om at give den gas og udvælge alle de smukke, sommeragtige pynteting, I kunne tænke jer. Det kan for eksempel være farverige lys, store blomster, unikke lysestager eller funklende lyskæder.

Sommerlig bryllupspynt kan selvfølgelig bruges på alle tider af året, hvis I ønsker at få et frisk sprøjt af farver til jeres bryllup. 

1. Bryllupspynt i lilla og lyserøde nuancer 

2. Pastelfarver og markblomster som bryllupspynt 

3. Blomsterdekorationer som bryllupspynt 

4. Lyserød bryllupspynt

5. Bryllupspynt i gule natur-nuancer