Barn får julegave
Barn får julegave© Pexels.com

Julegaveinspiration: 3 gaver du ikke vil gå glip af

Inden vi ser os om, så står den igen på risengrød, nisser og julesokker for fuld julemusik.

1. september 2022 af Annoncør

Det er en skøn højtid vi går i møde, som altid er fyldt med kærlighed til hinanden, traditionerne og den højtelskede julemad. Højtiden er også en tid, hvor der er mange opgaver, dagene føles kortere og tiden flyver afsted. Netop derfor kan julegaverne komme som en overraskelse for mange af os – igen. Sådan behøver det slet ikke være, i år, kan det være helt anderledes, for nu deler vi 3 gode inspirationsgaver der måske kan bruges.

Herunder har vi listet en til mor, en til veninden og en til farmor/bedstemor/mormor.

Vi har i rådgivning med forbrugermagasinet Morefews og i deres for nylig opdaterede artikel: julegave ønsker 2022 fundet lige det du har brug for at vide.

Bemærk at gaverne herunder er præsenteret i ikke prioriteret rækkefølge. Læs med.

Julegaven til mor

Ecooking creme:

Den første gave vi vil vælge at fremhæve, er en dagcreme – men ikke hvilken som helst. Ret specifikt anbefaler vi Ecooking og deres 50+ serie og cremen Vågn Op. En creme der bugner af gode og nærende ingredienser, der giver en god start på en ny dag. Det er ren kærlighed til en god morgenrutine til mor.

Noget af det allervigtigste i denne dagcreme, er naturligvis dens aktive ingredienser, som i flere forbrugertests og anmeldelser scorer topscore, men også cremens SPF på 20, der beskytter huden mod solens stråler. Netop indholdet af SPF ét af de vigtigste beautytips der findes i industrien – sådan holdes huden ung længere.

Måske du allerede havde tænkt tanken, at mor skulle have en god dagcreme, men denne rejse fra tanke til handling kan være meget længere end som så, grundet de mange forskellige cremer som findes på markedet, men her har du i hvert fald vores bud på årets ide til mor 2022. 

Julegaven til veninden

Venindeplakat:


Vi kender følelsen af at skulle finde den helt perfekte gave til sin favoritveninde. Det skal ikke blot være en bluse, eller et par støvler, men derimod noget mere personligt og sigende om det venindeforhold som I har, som ubetinget betyder ekstremt meget for jer begge to.

I år har vi fundet en plakat frem og fremhæver ”Veninde-plakaten” fra danske Citat Plakat. Plakaten er kærlig og er med til at symbolisere et smukt bånd.

Plakaten er anderledes, men kan være med til at slå benene væk på din gode veninde.

Vi synes i hvert fald lige netop denne ide passer perfekt ind, når man gennemgår alle kriterierne for hvad en god venindegave skal indeholde; kærlighed, personlighed og taknemmelighed.

Værsgo. 

Julegaven til farmor, bedstemor, mormor

Så blev det farmor, bedstemor og mormors tur – en titel der til hver sin familie er sin egen.

Vi ved det kan være en svær gave, da det ikke bare skal være et par nye strømper, eller en gaveæske fyldt med lækkerier. Denne gave skal have mere end dette, og for en generation der beundrer det fysiske, er en fotobog fyldt med årets dejligste minder en smaddergod ide.

Engang var det fysiske fotoalbum måden man så sine billeder på, men selv den dag i dag er der et eller andet hyggeligt over at have en fotoalbum fremkaldt. Billederne bliver studeret mere og de billeder som udvælges, har typisk en helt speciel fortælling.

Et gammelt ordsprog lyder; ét billede siger mere end 1.000 ord, så kommer du med et helt fotoalbum, fyldt med mindeværdige øjeblikke, går du næppe galt i byen.

Vi håber meget at dette indlæg har gjort dig lidt klogere på i hvert fald 3 gaveidéer – resten lader vi være op til dig selv, men et godt tip herfra – prioriter julegaverne tidligt og oplev en ro i dagene op til den helt store aften, nemlig d. 24.12.

Mangler du endnu mere inspiration til den perfekte gave, så har vi samlet 24 gaveideer til hende, som helt sikkert vil blive taget godt imod.