Sangskjuler som sushiruller
Hvem ville du overraske med denne sushi-sangskjuler? © Instagram: @fraulerche

8 kreative sangskjulere, du kan overraske modtageren med

Sushi eller Nutella? Vi kan slet ikke vælge mellem disse fine varianter

14. maj 2020 af Zenia Andine Kehlet

Hvis du finder dig selv i den situation, hvor du skal eller har valgt at skrive en sang til konfirmanden, brudeparret eller til sølvbrylluppet, skal der selvfølgelig også en sangskjuler til. Det kan være svært at finde den rette sangskjuler, du skal bruge, så derfor er vi kommet dig til undsætning med inspiration! 

Sangskjuleren kan, ligesom sangen, med fordel være personlig – brug derfor de bedste minder, du har med personen, der skal have den, til at designe sangskjuleren. Så kan vi kun garantere, at den bliver taget rigtig godt imod.

1. Perfekt sangskjuler til grøntsagselskeren 

Kender du en, der aldrig bliver set uden en gulerod i hånden, så har du fundet den perfekte sangskjuler. En sangskjuler må nemlig godt være en intern joke, det gør det hele lidt sjovere. 

2. Der er selvfølgelig også en sangskjuler til personen, der er vild med Nutella

Denne sangskjuler er perfekt til personen, der lever af Nutella, eller på ingen måde kan spise en Nutella-mad uden at have den fløjsbløde chokoladecreme i hele hovedet... Din sangskjuler må nemlig gerne være både åbenlys eller gemme på en historie, som skal forklares til de andre gæster.

3. Denne sangskjuler er intet mindre end genial

Denne kreative sangskjuler ser virkelig realistisk ud, og det gør det endnu sjovere. Vi kan forestille os en smule forvirring, når der bliver serveret en sang som hotdog lige efter forretten. 

4. En sangskjuler til den store slikmund

Kender vi ikke alle sammen en, der ikke kan holde fingrene fra slikskålen, eller altid taler med slik i munden? Det ville i hvert fald være en perfekt sangskjuler for os.

5. En sangskjuler til den blomsterglade 

Denne fine sangskjuler kan passe ind alle steder og laves på mange forskellige måder, så det bliver lige præcis yndlingsblomsten, der optræder som sangskjuler til den person, du gerne vil overraske. 

6. Forklæd din sangeskjuler som en lagkage

Her kan du altid tilpasse din sangskjuler-lagkage, så den ligner favoritkagen. Den skal nok gå rent ind! 

7. Kender du også en, der er helt vild med sushi?

Selvom dine evner muligvis ikke normalt rækker til at lave hjemmelavet sushi, så kan du sagtens begive dig ud i disse fine sushiruller! En sangskjuler, der helt sikkert vil blive husket.

8. Sangskjuleren til personen der altid bestiller fastfood

Altså, vi siger ikke, at vi spiser meget fastfood – men denne sangskjuler kunne vi godt tænke os. Den vil helt sikkert bringe et smil på læben, og det må være det vigtigste.

Derfor er sangskjuleren vigtig

  • Ikke alene får du lov til at glæde modtageren med en sang, du selv har skrevet, du får også lov til at glæde modtageren med den fine indpakning af sangen. 
  • Sangskjuleren og sangen vil altid være et dejligt minde, som I kan se tilbage på. Du skal derfor se det som en bonus for modtageren og ikke mindst dig selv – du får nemlig også lov til at udfolde dine kreative evner (og vi ved, du har dem). 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.