Loppemarkeder i København
De bedste loppemarkeder i københavn med tøj, smykker og ting til hjemmet© Getty Images

8 mega fede loppemarkeder i København, du ikke må gå glip af

Kender du dem alle?

3. september 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen, Amalie Remmer Kildebro

Er du på udkig efter gode loppefund? Og ved du, hvilke loppemarkeder i København du kan finde dem? København har en masse hyggelige loppemarkeder at byde på, uanset om du leder efter tøj, retro, vintage, møbler, bøger – you name it – og vi er sikre på disse populære loppemarkeder i København, har lige præcis det, du er på jagt efter!  

1. Veras market 

Veras market er en af de mest hypede loppemarkeder i København for tøj-elskere. De fleste stande har primært tøj og accessories, da loppemarkedet sætter fokus på bæredygtig mode – men det specielle ved dette loppemarked er, at Veras selv har en stand, hvor de kører med deres tøjbytnings-koncept. En ting er dog sikkert: der er masser af godter at vælge i mellem, god musik og en obligatorisk kaffevogn. Hvad mere kunne vi ønske os?

Læs mere, find datoer eller book en stand på Veras egen hjemmeside. 

2. Islands Brygge

Når vi snakker om loppemarkeder i København, kommer vi ikke uden om at nævne loppemarkedet ved Kulturhuset på Islands brygge. Loppemarkedet på Bryggen er et af Købehavns største, og der er seriøst stande med alt hvad hjertet begærer så langt øjet rækker.

Når shoppe-batterierne bliver tomme, kan I lade op med en mandelcroissant eller en anden lækker godbid fra Andersen Bakery eller Buka, der ligger lige rundt om hjørnet. Læks!

Se hvornår, der er marked igen, lige her

3. Loppetorvet

Et loppemarked, der ikke kræver entre? Tjek! Et marked, hvor du både kan finde lækre kjoler, smukke teak-møbler og andet habengut, du ikke anede, du manglede? Tjek! Lokale kælderrum og garderober i massevis? Også tjek! Hvis dette lyder som den perfekte loppe-tur for dig, er det Loppetorvet på Frederiksberg, du skal slå vejen forbi. Vi lover dig – du vil ikke fortryde det!

Find datoer for markedet her

4. Markedsdage på Tullinsgade og Værnedamsvej

Markedsdagene på Tullinsgade og Værnedamsvej er tilbagevendende markeder, hvor du kan købe alt fra delikatesser til designs, og hvor det både er lokale, men også butikker, der kan købe stadepladser. Desuden ELSKER vi, at indtægten fra markederne går til julelys og ranker til gaderne for at skabe julestemning til gadernes besøgende. Altså, hvor cute er det ikke lige? 

Læs mere, book en stand eller hold øje med næste markedsdag lige her

5. Ritas Blå Lopper

Hvis du er på udkig efter Danmarks hyggeligste loppemarked, kan det faktisk snildt være, at det er Ritas Blå Lopper, der kommer til at løbe med den sejr. Rita Blå’s Lopper er med årene blevet lidt af en lokal Københavner-perle, der er kendt for deres gode stemning, hyggelige locations og sygt gode lopper til de helt rigtige priser. Vi lover dig, at du kan finde en ting eller to her, du ikke anede, du lige stod og manglede. 

Få al info om det populære loppemarked lige her

6. Loppeladies på Madklubben

Er du typen, der går og vender mærkerne i nakken, når du er ude at shoppe? Hvor det vigtigste for dig er, at du kan shoppe de helt rigtige mærker til fordelagtige priser? Så er der ingen tvivl om, at det er Loppeladies markedet på Madklubben, du skal til!

Her sælger nogle af Danmarks største bloggere, influenter, kendisser, sangere og alt derimellem ud af deres personlige garderobe, og der er fyldt med både glitter, slangeskind, ekstravagance og gode priser. 

Se hvornår, du næste gang kan shoppe de kendtes garderobe på deres Instagram her

7. B&W marked på Refshalevej

Hvis du er lidt af en retro-nørd, kender du sikkert allerede den store hal ude i enden af Refshaleøen, hvor du seriøst kan finde alt, hvad dit (retro)hjerte begærer: 60'er-lamper, palisander kommoder, vitrineskabe i et flæng og store kort tilbage fra geografitimen i folkeskolen. 

Dog skal du have den polstrede tegnebog med: Retro koster knaster, og der kan også være lidt andre priser i B&W-hallen, end du er vant til fra andre loppemarkeder. Men hey, de har virkelig også unikke, smukke og seje retro-ting. 

Markedet er åbent lørdag og søndag i lige uger, og du kan finde al info om markedet lige her

8. Loppemarked i Remisen

Cirka en gang om måneden afholdes der loppemarked i Remisen på Blegdamsvej, og her kan du altså finde lidt af hvert: Keramik, brugte cykler, vintage silke-natkjoler og andre lækre sager. Turen til Østerbro er klart det værd, for her kan du altså finde skatte til nærmest ingen penge. 

Du skal lige smide en 20'er i entré, men den kan altså hurtigt tjene sig hjem med alle de fund, du kan få med derfra. Se planen over kommende markeder her

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide