Loppemarked i Aarhus
Hvad er du på udkig efter, når du går på loppemarked?© Instagram: @habengutmarked og @komma_aarhus

8 loppemarkeder i Aarhus, hvor du kan gøre dig et vaskeægte kup

Kender du alle stederne?

18. august 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Find håndørerne frem, tag krejlerhatten på og gør dig klar til Danmarksmesterskaberne i prutning om prisen, for nu er det tid til loppejagt i smilets by, Aarhus! 

Vi har her samlet otte skønne steder, hvor du kan finde vaskeægte guld i gemmerne, hvad end du er til smukke, gamle teak-møbler, ubrugte, fine kjoler eller alt derimellem. Readyset – genbrugsshop! 

1. Flagstangsmarked

På dette marked i musikhuset kan du virkelig finde gode ting og sager – særligt hvis du elsker lækker mode, men dine SU-skejsere ikke lige rækker til den nye sneakers, fancy kjoler og moderne tasker. 

Men det gælder om at være der tidligt! Rygtet om de lækre sager på Flagstangsmarkedet går hurtigt, og derfor er der altid mange mennesker lige til åbningstid, så de kan rippe alle de lækre sager først. Så et pro-tip er at være der tidligt fra morgenen af. 

Se, hvornår næste marked er, lige her

2. Mega Kup!

Hvis du er lidt af en mode-connoisseur, men din SU forhindrer dig i at udleve dit fulde fashion-potentiale, skal du slå vejen forbi DGI-huset på Frederiksbjerg, når de afholder Mega Kup!

Her sælger private ud af sit tøj, og her er det ofte sælger, der sidder på nogle guldgruber af lækre sager – urørte Ganni-kjoler, vintage North Face jakker og nærmest nye Carhartt smækbukser er bare et eksempel på lækre ting, du kan finde på markedet.

Det koster 40 kroner at komme ind, og du kan finde dit næste marked her

3. Bagagerumsmarked på Ingerslev

På markedsdage på Ingerslevs Boulevard sælger lokale personer ud af deres brugte ting og sager – alt fra barnevogne og rulleskøjter til tasker og æblecidere. 

Du kan tit finde fine fund på markedet, og så er de fleste sælgere helt med på at prutte om prisen. 

Hvis du trænger til en god kop kaffe for at lade op til din loppe-shopping, ligger Go' Kaffe nede for enden af boulevarden, og de laver virkelig god kaffe. 

Du kan se de kommende markedsdage her

4. Aarhus Kræmmermarked

Er du vild med hornmusik, tryllekunst, børnetivoli og kræmmerfest? Så er det Lions Klubbens årlige kræmmermarked, du skal til!

Kræmmermarkedet er gigantisk, og med 170 boder er der helt sikkert også noget for dig.

Markedet ligger ned til vandet ved Tangkrogen ved Marselisborg, og det koster 40 kroner at komme ind.

Du kan se, hvornår det næste kræmmermarked afholdes, her

5. Komma

Komma kan bedst beskrives som et moderne, organiseret og struktureret loppemarked – for det er faktisk en vaskeægte butik!

Komma ligger i Aarhus' latinerkvarter, og her kan lokale booke en reol, hvor de så kan fylde reolen med skønne ting og sager, der skal videre til næste ejermand. 

Det er et virkelig smart koncept, der gør det super nemt for både sælger og køber. 

Du finder Komma og butikkens åbningstider her

6. Veras Market

Veras Market er kendt fra både Odense og København, hvor massevis af kvinders tøj har byttet hænder, og ENDELIGT er det populære marked kommet til Aarhus!

På Veras er der over 80 private stande, gratis tøjbytte i Veras stand og massevis af genbrugsguld. 

Entré til markedet koster 35 kroner i døren og 25 kroner i forsalg. 

Du kan se, hvornår du næste gang kan shoppe Veras i Aarhus, lige her

7. Habengut Marked

På dette marked,kan du findes alverdens retro interiør – teakmøbler, keramik, glasballoner og gamle verdenskort. 

Habengut markedet afholdes på Godsbanen, men kan faktisk også findes i Horsens, hvor det afholdes i Fængslet. 

Find dit næste Habengut marked her.  

8. Aarhus Klunserne

I Sabro, lidt udenfor Aarhus, ligger Poppelgården, der huser genbrugsting af enhver art – tøj, legetøj, møbler, hårde hvidevarer og alt derimellem.

Her skal du lede lidt efter det gode fund, men når du finder det, kan du til gengæld få det med hjem til en håndører! OG du går derfra med helt nypudset glorie – alt overskuddet fra Aarhus Klunserne går nemlig til støtteprojekt rundt omkring i hele verden, der støtter humanitært arbejde.

Aarhusklunserne holder åbent mandag, onsdag, torsdag og fredag fra 12-16, holder lukket tirsdag, og åbent lørdag og søndag fra 12-16. Adressen finder du her

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide