Kvinde køber grøntsager på marked
© iStock

8 geniale madblogs, der får sund mad til at smage syndigt

Hvis vi bare kan lave nogle af retterne, så de ser halvt så lækre ud som på billederne, lander vi i mad-himlen!

27. juli 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

1. The Food Club

Ditte Ingemann står bag madbloggen The Food Club, hvor æstetik er i højsædet. Her kan du få flere timer til at gå ved bare at kikke på billederne af maden, som ser helt overdådig ud. Når du endelig får revet dit blik væk billederne længe nok til at lave en af opskrifterne, vil du opdage, at maden også smager vildt lækkert!

2. Valdemarsro.dk

Valdemarsro er en god blog til dig, der har en travl hverdag. Ann-Christine, der skriver bloggen, er mor til tvillinger og forstår, hvad en hektisk hverdag betyder. Derfor er der både mulighed for at få tilsendt en ugentlig madplan, og der er forslag til nemme hverdagsretter. Hos Valdemarsro bliver der kræset om maden, og Ann-Christine går op i at lave lækker mad med gode råvarer. 

3. Julie Bruun

Hos Julie Bruun kan man finde lidt af hvert inden for mad, delt ind i dejligt overskuelige kategorier, så du nemt kan finde lige det, du har lyst til. Skal menuen stå på fisk, kylling eller måske en vegetarret? Vi er ret vilde med Julie Bruun – især fordi hun også giver os en masse lækre sunde snacks!

4. Vanløse Blues

Denne blog er grøntsagsbaseret, men hvis du er inkarneret kødspiser, så frygt ej! Maden er stadig super lækker og fuld af smag. Og så har der jo aldrig været noget i vejen med at eksperimentere med retterne og selv tilføje kød, hvis du har lyst til det. Bag bloggen Vanløse Blues står Maria, og her har vi altså med en kvinde at gøre, som forstår at lege med farver! Og hendes opskrifter er ligeså lækre og sunde, som de er smukke.

5. Knæhøj Karse

Hvis du er studerende (eller bare gerne vil spare penge i hverdagen), og hvis du holder af sund mad, men er let til falds for slik og chokolade, så er dette måske en blog for dig. Maden, du finder på Knæhøj Karse, er også helt plantebaseret og fyldt med alverdens sunde sager, men det smager lige så syndigt som Chilli Cheese Tops kl. 4 om natten – og er langt, langt bedre for din krop.

6. Frøken Kræsen

Dette er måske ikke den sundeste blog på listen, men den har alligevel fortjent en plads. Svenske Linn, der driver bloggen Frøken Kræsen, laver super lækker mad, der bruger alt det, som Norden har at byde på. Der er både kød og fisk at finde iblandt opskrifterne, men de fleste af dem er uden kød, og det betyder, at der naturligt kommer en masse lækre grøntsager ind i retterne istedet. 

7. Twin Food

Laura og Christine er tvillingerne bag Twin Food, og de siger selv, at hovedtemaet for deres blog er "let, sund og ikke for dyr mad i en god kombination med syndige desserter...". Det er den perfekte blog til den travle studerende, der gerne vil leve af andet end fastfood.   

8. Julie Karla

Julie Karla har skruet ned for sukkeret, men bestemt ikke for smagen! Her finder du opskrifter på sunde og inspirerende hverdagsretter, og selvom sukkeret er på et minimum, er der ikke sparet på snasket. Det er næsten (hvis ikke helt) umuligt at kigge Julie Karlas opskrifter igennem, uden at tænderne begynder at løbe i vand. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her

Læs mere fra samme kategori