Kinder ispinde og Kinder pandekager
De her desserter er så lækre, at vi slet ikke kan vælge en favorit.© Instagram: @glimmermor @thisgirlskitchen_

10 desserter, alle os, der elsker Kinder-chokolade, bare MÅ prøve

Er du mest til en af is- eller kageversionerne?

5. maj 2021 af Sarah Østbjerg

Her på Woman-redaktionen er vi suckers for chokolade – især Kinder-chokolade! Vi har fundet 10 lækre desserter, som vores chokoladehjerte bare slet ikke kan stå for. 

Her er inspiration til dig, der elsker at bage, og til dig, der elsker dessert, men foretrækker at købe den ude – for mon ikke du er så heldig, at dit yndlings ishus har en Kinder-is på menuen? 

Vi skal i hvert fald forbi den nærmeste donutbutik i weekenden og se, om ikke vi kan få fingrene i en overdådig Kinder-donut.

1. Kinder-isdessert

Den her isdessert ser så god ud! Og kan vi lige tale om de der Kinder Choko-bons? De er jo så lækre med det ekstra knas i midten.

2. Kinder-donuts

En ting, vi elsker, er overdådige donuts. En anden ting, vi elsker, er Kinder-chokolade. Så vi kan kun forestille os, at den her Kinder-chokolade-donut er den perfekte kombination.

3. Kinder-cheesecake

Snickers cheesecake, nutella cheesecakeraw cheesecakeskildpadde cheesecake – cheesecakes findes i alle afskygninger, men det her må være den ultimative.

4. Kinder-ispinde

@glimmermor giver os endda opskriften på de her lækre Kinder-ispinde, som vi altså har i sinde at kaste os ud i, når sommervarmen sætter ind.

5. Kinder-chokoladekage

Bueno, maxi, choko bons OG chokoladekage!? Vi er solgt.

6. Kinder-croissant

Wow, bare wow. Det her er virkelig at tage croissanten til the next level

7. Kinder-vafler

Maxi Kinder er en favorit hos mange, men Happy Hippo er altså en stærk konkurrent. Især når den befinder sig i de her forfriskende bæromgivelser.

8. Kinder-cookie

Hvor nuttet er den her Happy Hippo-cookie ikke lige? Emma fortæller, at det er hendes mest solgte kage indtil videre, og det forstår vi godt!

9. Kinder-pandekager

Er der noget, der slår hjemmelavede pandekager til morgenmad? Umiddelbart var svaret nej, men kun indtil vi faldt over de her lækre hjemmelavede pandekager med Kinder bueno – mmmh!

10. Kinder-pizza

Du har sikkert hørt om dessertpizzaen i sin Nutella-udgave før, men den her Kinder-version slår den med dimensioner. Vi vil i hvert fald gerne bede om et stykke.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.