Dine cravings rammer dig på disse tre tidspunkter

Nu giver det meget bedre mening, hvorfor du så ofte har lyst til snacks foran fjernsynet

26. juli 2016 af IFORM

Hver dag på tre bestemte tidpunkter møder du en af de største trusler mod din slankekur. Her vil din trang til snacks og tomme kalorier nemlig være størst, og det er her, du risikerer, at appetitten løber løbsk.

Ny undersøgelse viser nemlig, at folk, der gerne vil slanke sig, nemt kommer til at spise op mod 750 kalorier uden for måltiderne. Det er næsten halvdelen af det, du normalt spiser på en hel dag, når du er på slankekur.

Hvis du gerne vil tabe dig, så skal du tage dig særligt i agt for nedenstående tre selv-saboterende tidspunkter, viser undersøgelsen. Her bukker flest nemlig under for fristelsen til at falde i.

Har du tilmeldt dig IFORM-løbet? Ellers kan du gøre det her  

Kl. 11.01: Sidst på formiddagen er det første kritiske tidspunkt. Der er stadig længe til frokost, men maven knurrer og tankerne kredser om lune croissanter og caffe latte. Undgå at falde i ved at huske at spise en sund og fyldig morgenmad. 

LÆS OGSÅ Lær at lytte til din sult

Kl 15.14: Krise nummer to kommer som oftest midt på eftermiddagen, når luften er ved at gå af ballonen og arbejdsstressen er på sit højeste. Kom igennem krisen med en kop te, en rask gåtur eller en lille planlagt snack.

Kl. 21.31: Pyyy… endelig færdig med dagens gøremål, og du kan klaske sammen foran fjernsynet. Så har du nok også lige fortjent en lille treat eller? Hygge og træthed fælder dig sidst på aftenen, så skynd dig at børste tænder, eller gå tidligt i seng i stedet for at gå på jagt i skufferne.

LÆS OGSÅ Det siger dine cravings om dig 

Kilde: Forza Supplements