Ritter sport med koriander
Er du fan af den grønne krydderurt?© Rittersport

Ritter Sport tester en meget overraskende smagsvariant, der helt klart vil dele vandene

Er du team koriander eller ej?

25. oktober 2021 af Redaktionen

Er ananas på pizza lækkert? Er du til bagværk med kommen? Og hvad synes du om koriander? Ja, der er helt klart mange madvarer, som deler vandene og rusker op i diskussioner blandt tætte venner, der virkelig troede, de forstod hinanden. 

Nu er en helt særlig smagsvariant blevet testet i de lækre kvadratiske chokoladebarer, vi kender så godt. Hvordan lyder Ritter Sport med koriander i dine ører?

En prank startede det hele

Det, der blot skulle være en prank af danske fans af Ritter Sport, har fået den tyske chokoladeproducent til at teste en overraskende smagsvariant. 

I juni lagde Ritter Sport et billede af en chokoladeplade med krydderurten koriander på brandets danske Facebook-side. Det var blot ét af flere sjove men falske bud på varianter, som danske fans er blevet præsenteret for.

Men koriander gør åbenbart noget særligt ved folk. Billedet med koriander-chokoladen gik hurtigt viralt. 

Test med krydderurten som ingrediens

Reaktionen på koriander-baren kom også Ritter Sports hovedkontor for øre. Og selvom det overvældende flertal af forbrugere på Facebook var kritiske over for koriander-varianten, besluttede tyskerne sig alligevel for at teste krydderurten som ingrediens.

Chokoladebarerne blev produceret i meget lille skala. Testen blev dokumenteret med billeder og videooptagelser. Men forbrugerne skal desværre ikke sætte næsen op efter, at koriander-baren kommer på hylderne, lyder det fra den danske importør af Ritter Sport.

Om det er et godt eller dårligt valg, er helt klart op til den enkelte: Er du team koriander eller ej?

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide