© pexels

Skru op for hyggen hos Mad & Kaffe

Mad & Kaffe er en restaurant med den overbevisning, at hygge og livskvalitet er en menneskeret.

3. maj 2023 af Annoncør

Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagens stress og bekymringer og bare slappe af og nyde noget noget god man, er Mad & Kaffe et godt sted at starte. Med tre restauranter i København, er der rig mulighed for at kunne aflægge et visit, hvis du nu er i storbyen, så det kan også være en god og hyggelig mulighed at starte dagen på, hvis du er på storbyferie i hovedstaden med veninder eller partneren.

Mad & Kaffe er en restaurant, der sætter hyggen i højsædet

Som navnet antyder, centrerer Mad & Kaffe sig helt konkret om to ting: God mad og god kaffe. Derfor slår de sig meget op på brunch, hvor du har rig mulighed for at kunne få begge dele på samme tid. Men du er også mere end velkommen til bare at nyde en god kop baristakaffe eller et lækkert måltid hos Mad & Kaffe - det vigtigste for dem er, at du nyder oplevelsen og virkelig hygger dig. Derfor siger de selv, at de løbende kører skuldertesten, hvor de holder øje med, hvor mange gæster lukker øjnene, trækker skuldrene op til ørerne og siger stille og roligt 'uhm'. Det er målet at få alle kunderne hos Mad & Kaffe til at reagere på den eller lignende måder.

Mulighed for hygge alle tider på dagen

Selvom de særligt slår sig op på at danne en god og hyggelig ramme omkring brunch, er der dog masser af mulighed for at kunne nyde hyggen hos Mad & Kaffe på andre tidspunkter også. De har nemlig også både frokost- og aftentilbud, så du reelt set kan få dækket alle dine måltider hos dem. Derfor bryster de sig også af, at du sagtens kan bruge hele dagen hos dem og nyde hyggen og den gode mad og kaffe, de tilbyder. Dog vil det være en god idé at booke bord hos Mad & Kaffe, hvis du vil være sikker på en plads i løbet af dagen - du kan dog ikke booke bord om morgenen, men du er stadig velkommen, og de skal nok finde en plads til dig og dit selskab.

God kvalitet og gode priser

Ligesom hyggen er i top, er kvaliteten det også. Det er vigtigt, at maden og kaffen er helt i orden, ellers giver det ikke den samme gode oplevelse. Men det betyder ikke, at Mad & Kaffe tager høje priser for den gode oplevelse. De holder det billigt, så alle har mulighed for at komme ind og nyde god mad og hygge. De arbejder på at give deres gæster livskvalitet, ligesom en Mercedes elbil giver mere livskvalitet og køreglæde sammenlignet med en gammel Peugeot eller Citroën benzinbil, hvor det er betydeligt mere roligt og glat at køre i en ny elbil - og det behøver heller ikke koste en mindre formue at få lov til at opleve den glæde. Livskvalitet sørger for en god start på dagen, og det er det, målet er hos Mad & Kaffe.

Hvis du leder efter et hyggeligt sted at starte eller slutte dagen, så er Mad & Kaffe altså et oplagt sted at besøge, når du opholder dig i København.