Økonomi

Økonomi kan lyde som et særdeles usexet emne at dykke ned i – men det kan vise sig at være utrolig brugbart. Derfor har vi på Woman forsøgt at gribe fat om de tunge emner og gøre dem overskuelige at blive klogere på. God læselyst.

Lær at spare penge i hverdagen

Hvem der bare havde lidt ekstra penge til fornøjelser i hverdagen eller til den længe ønskede opsparing til drømmerejsen… her er der hjælp at hente! Vi har nemlig masser af artikler om økonomi, der giver dig de allerbedste sparetips. Så hvis du synes, at det kan være lidt svært at spare penge op, så er der heldigvis både apps, der kan hjælpe, og tips fra kvinder, der er hammergode til at spare. Vi kan også give dig et overblik over de største pengefælder og gode råd til, hvordan du kan spare penge både i hverdagen, og når du går i byen.

Bliv klogere på SU-reglerne

Hvor meget er det nu, du må tjene, når du er på SU? Og hvordan undgår du at skulle betale penge tilbage i SKAT? Ja, det er ikke altid lige nemt at holde styr på alle reglerne for din økonomi, og det kan være endnu sværere at navigere rundt på statens hjemmesider. Vi har gjort det simpelt og har samlet alt, du skal vide om løn under SU – og så guider vi dig til, hvordan du undgår at skulle betale penge tilbage til SKAT.

Økonomien og parforholdet

Det kan i sandhed sætte parforholdet på prøve, når det handler om økonomi. Som en vis kærlighedsguru hjælper vi jer på vej, så I kan undgå dumme pengeskænderier, få hjælp til at betale gælden af én gang for alle og få gode råd til, hvordan fællesøkonomi fungerer – og om det er det rigtige for jer.

Læs mere om Økonomi