Melodi Grand Prix
Hvad skal jeres tema være?© Getty Images

Skal du også se Melodi Grand Prix på lørdag? Sådan laver du en sjov temaaften

I kan sagtens få en underholdende og gennemført aften, selvom I kun er to!

3. marts 2021 af Sarah Østbjerg

Lockdown er stadig over os, og der er lange udsigter til, at vi kan samles for at feste. Men heldigvis er Melodi Grand Prix lige rundt om hjørnet, og det er jo den oplagte mulighed til at holde en temaaften med vores nære!

Med den rette mængde glimmer, drinks og lækre snacks, er vi sikre på, vi ikke engang kommer til at savne at være flere mennesker samlet.

1. Pynt

Første punkt på listen er selvfølgelig... pynt! Og vi mener ikke bare en smule bordpynt. Vi mener gennemført glimmer, glitter og pailletter alle steder. Og nu du er i gang, så kan du lige så godt gå all in med en af de der diskokugler med farvede lys, som var et must til sodavandsfesterne i 00'erne.

Når du har spredt glimmer og glitter i hele dit hjem, så mangler du bare at sætte den rette playliste på. Vi har hjulpet dig lidt på vej med med disse 11 MGP-sange fra 00’erne, som du med garanti stadig kan synge med på, og så burde der ellers være styr på omgivelserne til en aften i diskokuglens lys.

2. Outfit

Der er selvfølgelig ingen temafest uden det rette outfit. Du har måske allerede luret, at det gennemgående tema her er glimmer og pailletter tilsat et 00'er inspireret ekstra pift i form af accessories – og det gælder naturligvis også for dit outfit! Så denne aften er den perfekte lejlighed til at finde nytårskjolen, -hatten og -brillerne frem igen.

Melodi Grand Prix
Frem med glitter og glimmer og på med pailletterne.© Getty Images

3. Drinks og snacks

Start aftenen med en velkomstdrink eller måske en alkoholfri drink, naturligvis pyntet med de der kulørte sugerør med glimmerstrimler – dem kommer du ikke udenom!

Du kender sikkert det gamle trick med at dyppe cocktailglassene i grenadine og herefter sukker for at få en flot, lyserød sukkerkant? Udvid med sirup og glimmer på selve glasset, men sørg for at efterlade stilken fri for udsmykning. På den måde kan I stadig holde på jeres glas, uden at jeres hænder fedter rundt i glimmer.

Melodi Grand Prix og popcorn hænger uløseligt sammen. Måske fordi Melodi Grand Prix minder os om vores barndom? Men lad bare margretheskålen blive i 00'erne, og server i stedet popcornene i små bægre.

4. Aktiviteter

Sidst men ikke mindst... stemmesedlerne! De er uundgåelige, når vi taler Melodi Grand Prix. Lav jeres egne stemmesedler, hvor I både kan give point for sang, optræden og scenografi. Og hvis I rigtig har overskud, så laver I også en Melodi Grand Prix quiz. Hvilket år vandt Brødrene Olsen eksempelvis med Smuk som et stjerneskud?

Hvis jeres aften ikke er fuldendt her, så er det altså bare at finde det underholdende Twisterspil frem fra gemmerne – det vil med garanti give jer sved på panden og grin over læberne, og I behøver ikke være mere end to!

Melodi Grand Prix
Champagne og popcorn er et must.© Getty Images

Vil du have mere inspiration, flere brugbare guides og andet underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide