Clairvoyance med håndspåning
Der er forskellige former at udføre clairvoyance på. © Getty Images

Interesserer du dig for clairvoyance? 7 tegn på, at du har clairvoyante evner

Kan du fornemme eller se ting, som andre ikke kan?

19. maj 2020 af Helene Desirée Jørgensen

Hvad ser du for dig, når du hører ordet clairvoyance? En mystisk kvinde, der kan spå din fremtid med sin krystalkugle? Kontakt med de døde eller et bord fyldt med tarotkort og amuletter? Clairvoyance forbindes med mange ting, men i virkeligheden er det evnen til at se klart med andre sanser end de almindelige. 

Clairvoyante evner er noget alle mennesker har. Dog er det forskelligt fra person til person, hvor udviklede de er, og der findes også mennesker, der slet ikke ønsker at bruge dem. Vi har spurgt clairvoyant, healer og livsvejleder Maj Schou Rasmussen til råds for at blive klogere på clairvoyante evner. 

Hvad er clairvoyante evner? 

Clairvoyance og clairvoyante evner indebærer kontakt til den spirituelle verden, som så herigennem videreformidler beskeder til dig. Alle mennesker har disse evner, men folk, der er meget sensitive og følsomme, har oftest nemmere ved at lave clairvoyance, da de i forvejen fornemmer rigtig meget, fortæller Maj Schou Rasmussen. 

Under clairvoyance bruger du dine psykiske evner, som består af de tre fænomener: klarsyn, klarhørelse og klarfølelse:

  • Ved klarsyn modtager du clairvoyante informationer via dit indre syn. Når du modtager disse beskeder, danner der sig et billede på din nethinde, så du kan se beskeden på denne måde.
  • Ved klarhørelse oplever du, at du kan høre de clairvoyante informationer. De bliver fortalt gennem tale, sætninger og/eller ord.
  • Ved klarfølelse kan du føle de clairvoyante informationer. Mange mennesker bruger deres klarfølelse, og det svarer lidt til at være sammen med andre mennesker, hvor du lige pludselig kan føle, at ham eller hende, du sidder ved siden af, er ked af det. Du kan selv mærke, hvor ondt det kan gøre og måske selv fælde en lille tåre. Dét er din klarfølelse.

Da du kan ikke altid selv bestemmer, hvilken en af disse tre psykiske evner du vil bruge under en clairvoyance, er det derfor vigtigt at træne dem alle.

“Når du benytter dine clairvoyante evner til at udføre clairvoyance, er det rigtig vigtigt, at du er rolig og afslappet og ligesom “slukker” for dine tanker, for ellers kan beskederne ikke trænge igennem,” tilføjer hun. 

Clairvoyance indebærer også at mærke menneskers energier og energier i et lokale.
© Getty Images Ved clairvoyance og clairvoyante evner kan du mærke menneskers energier og energier i et lokale.

Hvilke tegn er der på, at du har clairvoyante evner? 

Ifølge Maj Schou Rasmussen er vi alle født med clairvoyante evner. Nogen har dem bare mere tilgængelige end andre, og det er ikke alle, der ønsker at arbejde med dem. Hvis du kan nikke genkendende til ét eller flere punkter, er der chance for, at du kan have clairvoyance evner: 

  • Du tror på, at der er mere mellem himmel og jord.
  • Du har oplevet at kunne forudsige nogle ting, som vil ske.
  • Du er meget interesseret i den spirituelle verden.
  • Du kan mærke menneskers energier og energier i et lokale.
  • Du ser ting, som andre mennesker ikke kan se.
  • Når du taler med folk, kan du se dem klart. For eksempel hvilket job de har, eller hvad der fylder i deres liv. 
  • Du er et følsomt menneske, der kan mærke og fornemme stemninger ved andre.

Kan jeg lære at bruge evnerne?

Maj Schou Rasmussen fortæller, at selvom hun er født med evnerne, har hun taget en uddannelse i clairvoyance for at få redskaber til at bruge evnerne på den rigtige måde. 

“Selvom du ikke selv tænker, at du har clairvoyante evner, kan du sagtens uddanne dig i dem og lære at åbne mere op for dem. Når du uddanner dig i at blive clairvoyant, så uddanner du dig også i at mærke efter, da det er det, clairvoyance handler rigtig meget om,” siger hun. 

Clairvoyance gennem amuletter og krystaller
© Getty Images Clairvoyance kan blandt andet foregår gennem amuletter og krystaller.

Hvad kan du bruge clairvoyante evner til?

Hvis du ønsker at gøre brug af dine clairvoyante evner, kan du bruge dem til at hjælpe andre, men også dig selv. Maj Schou Rasmussen fortæller, at da clairvoyance er vejledning, kan du bruge evnerne til at hjælpe andre ved at vejlede dem i eksempelvis hvad de skal gøre i en konkret arbejdssituation, eller om de skal gå til højre eller venstre i deres liv. 

Ønsker du at bruge evnerne på dig selv, er dette også en mulighed. På den måde øver du dig i at blive endnu bedre til at mærke efter. 

“Du kan bruge evnerne til at blive mere bevidst om dine egne følelser, og hvordan du bliver bedre til at mærke efter. Det er rigtig mange, der har svært ved at mærke efter. Det kan være svært at stille ind på din egen energi, men ved særlige teknikker og øvelser vil du godt kunne lave clairvoyance på dig selv,” fortæller Maj. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.