© Getty Images

Weekend-idéer: En sjov og anderledes dag med veninderne

Brunch og biografture. Er du og dine veninder (også) gået død i at finde på sjove og nye ting at lave? Fortvivl ikke. Vi kommer her med vores bud på aktiviteter til en sjov og anderledes weekend.

16. juli 2019 af Benjamin Native Studio for Generator Hostel

Der kan nemt gå lidt for meget rutine i både hverdagene og weekenderne. De samme gå-ruter, den samme café, de samme samlingspunkter, de samme (alt for) lange samtaler om ham der, din veninde har et godt øje til. Vi kender det godt. Nogle gange skal der bare ske noget nyt, men det kan også være svært lige at komme på noget. Så hvad med det her:

Pizza og petanque på Generator

Tag veninderne med en tur ind til det indre København. En spytklat fra Kongens Nytorv og Nyhavn finder du nemlig Generator Copenhagen – et populært sted blandt både rejsende og indfødte københavnere i alle aldre. Udefra ser det måske ikke ud af noget særligt, men bag facaden gemmer der sig et hipt og livligt design-hostel. Kommer du langvejs fra, kan du indlogere dig på et af de cool dekorerede værelser, men du er som lokal også velkommen til at komme indenfor og tage del i de mange aktiviteter, der foregår på stedet.

Fællesarealerne på Generator er som en livlig oase midt i den trafikerede midtby. Her mødes folk til en fishbowl-style Gin & Tonic, en lækker pizza, en omgang pool og en hyggelig sludder med venner, bekendte og tilfældige besøgende. Det er også her, du finder petanque-terrassen; og selvom du måske tænker, at petanque kun er for gamle franske pensionister, så kan vi love dig for, at det i de rigtige omgivelser og med det rette selskab kan være vældig underholdende. Og så er det jo altid ekstra sjovt, når man formår at plaffe de andres kugler væk og stjæle sejren lige for snuden af dem.

© Generator Copenhagen

Danmarks største shuffleboard-bar

Når du har tævet veninderne i petanque, kan du give dem chancen for at få revanche på et af de 9 shuffleboards, som du finder i baren på Generator. Spillet ligner umiddelbart en form for bord-curling, men du slipper her for at feje rundt med en kost og sige mærkelige lyde. I kan spille én mod én eller i hold, og reglerne er simple og lette at lære. Vinderne af spillet får håneretten over de andre, og I kan eventuelt aftale, at taberen skal give den næste runde drinks.

© Generator Copenhagen

Arktiske oplevelser

Som en del af Generator Copenhagen finder du også landets (nok) mest Instagram-sjove bar, CPH Icebar. En god idé, hvis du og veninderne ønsker en anderledes oplevelse. Stedet er især oplagt på en varm sommerdag, hvor I trænger til at blive kølet lidt ned – alt fra væggene til møblerne og drinks-glassene er nemlig lavet af is fra Norge, og temperaturen i baren ligger på -6 grader. I får naturligvis udleveret en varm frakke, så I ikke ender som forfrosne blå smølfer.

Sæt dig til rette i den smukke is-trone og føl dig som snedronning for en aften - eller udfordr veninderne i ”5 Challenge”, hvor I blandt andet skal gætte nedfrosne eventyr, spille Ice Shuffle og kaste med ringe. Der er lagt op til en ægte arktisk oplevelse, en sjov aften og masser af flotte billeder fra et helt særligt sted.

© Generator Copenhagen

Læs mere fra samme kategori