Par, der er glade
Hør de 10 ærlige kvinders bekendelser. © Getty Images

10 kvinder fortæller: De her ting misunder jeg virkelig mænd

“Altså det må være ret fedt – man kan både få blowjob, lave helikopteren og tisse stående”

10. april 2018 af Victoria Carlsson

1. “Jeg misunder mænd for ikke at skulle overveje længden af hår på deres ben, hver gang de hopper i et par shorts. Okay, vi kunne være ligeglade – men så skal vi heller ikke forvente komplimenter for vores flotte (og glatte) ben i byen.” 

- Anne, 23

2. “Jeg misunder mænd for deres manglende drama-gen. De har en fantastisk evne til ikke at gå op i små ting og er meget bedre til at sige fra. Gud, hvor kunne mange kvinder lære meget af det!”

- Lea, 30

3. “Jeg misunder mænd for at have en penis. Altså det må være ret fedt – man kan både få blowjob, lave helikopteren og tisse stående. Det ville jeg gerne prøve for en dag.” 

- Marie, 27

4. “Jeg misunder mænd for deres gode og enkle stil. Mænd behøver ikke meget andet end en t-shirt, en skjorte og et lækkert skæg for at se godt ud, mens der skal liiiiidt mere til, før jeg føler, at jeg ser nogenlunde ud.” 

- Amanda, 20

5. “Jeg misunder mænd, at de ikke skal bære rundt på en baby i ni måneder for derefter at gennemgå et rent smertehelvede. Ja, det er smukt – men det er sgu også hårdt!”   

- Sidsel, 28

6. “Jeg misunder mænd, at det er SÅ nemt for dem at få en orgasme. Hvornår har man nogensinde været i tvivl om, hvad der virker for mænd?”

- Laura, 24

7. “Jeg misunder mænd, at de kan stinke af sved – og stadig være sexede. Er det bare mig, eller er sådan en god mandearoma ikke bare vildt lækker?”

- Frederikke, 22

8. “Jeg misunder mænd, at de er vildt gode til at lege med hinanden. De er meget bedre til at bevare det barnlige i sig, og de loller for sygt, når de hænger ud. Jeg gad godt, at kvinder var lidt mere drengerøvsagtige og bare gav los.”

- Sophie, 26

9. “Jeg misunder mænd, at de bare kan gå i byen med en lille pung og mobil i jakkelommen. Kvinder fylder tasken med de mest åndssvage ting som makeup, ti læbepomader, håndcreme, flere punge, gamle bonner – og vi bruger det jo aldrig.”

- Annika, 25

10. “Jeg misunder mænd for, at de ofte hviler mere i sig selv. Det kan være anstrengende med kvinder, fordi der hele tiden er et eller andet urimeligt mål, som vi føler, vi skal opnå. Tag en slapper, og knap en øl op – det hele skal nok gå!”

- Stine, 28

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.