Kærlighed mellem kvinde og mand
Hvis han husker, hvad du fortæller, er det et ret godt tegn! © Getty Images

11 tegn på, han godt kan lide dig

Har han fortalt sine venner om dig?

2. september 2018 af Marianne Fischer

1. Han har fortalt sine venner om dig. Når hans venner ved, hvem du er, er det, fordi du betyder noget for ham.

2. Han tager initiativ. Du behøver ikke vente på, han skriver eller ringer til dig. Uanset om han har travlt på jobbet, hans telefon er blevet stjålet, eller han har brækket alle sine fingre, vil du høre fra ham.

3. Han husker, hvad du fortæller. Hvis han er virkelig vild med dig, vil han suge til sig, når du fortæller om dig selv. Så når han spørger, hvordan det går med din mormors kusine, der havde brækket hoften, ved du, at Amor har brugt den store pil.

4. Han opfører sig anderledes overfor dig. Hvis du kan mærke, han opfører sig anderledes overfor dig, er det et tegn på, at han ser dig på en anden måde. Forsøg at lægge mærke til, hvordan han taler med sine venner – på den måde kan du nemmere sammenligne.

5. Han komplimenterer dit udseende. Mænd er meget visuelle, og de bliver først og fremmest tændt med øjnene. Når han fortæller dig, at du ser smuk og dejlig ud – ja, så er det nok ikke, fordi han håber på en high five bagefter.

6. Han rapper. Hvis stilhed var guld, ville I være ludfattige. Når han engagerer sig i jeres samtale og har svært ved at tie stille, så er han interesseret og ivrig efter at lære dig at kende.

7. Han smiler til dig. Hvis du kan fornemme, han smiler, så snart han kigger på dig, er der ikke så meget at være i tvivl om. He is just that in to you.

8. Han føler sig tryg. Når han betror sig til dig med sine problemer og bekymringer, betyder det, at han stoler på dig og har lyst til at dele sit liv med dig.

9. Han driller dig. Hvis han laver sjov og gør lidt nar af dig på en kærlig måde, kan det være hans måde at få dig til at grine og vise dig, at han gode kan lide dig.

10. Han præsenterer dig for sin familie. Før eller siden skal du møde din famøse svigermor, og det kan være svært at føle sig som et hit ved første møde, men hvis han er virkelig vild med dig, så har han ingen problemer med at præsentere dig for sin familie.

11. Han siger det. Og så er det bare om at nyde det.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori