Mand spiller playstation
© iStock

13 ting, du kender, hvis du har en kæreste, der er håbløst afhængig af FIFA

Han har helt sikkert smadret et eller andet i arrigskab

2. oktober 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Det nyeste FIFA kom for en uge siden. Du har nærmest ikke set din kæreste siden, vel?

2. Han er henrykt over alle de nye features, der er i det nye, opdaterede spil. Så sød, som du nu er, lytter du selvfølgelig efter, når han fortæller om det, men ærlig talt kan du overhovedet ikke se forskel på den forrige fodboldplæne, og den nye, fantastiske fodboldplæne…

3. Du er røget et trin ned af hans prioriteringsliste. Før brugte han sine aftener med dig. Nu bruger han dem i selskab med sin nye kæreste: FIFA. 

4. Det er åbenbart ikke nok at købe spillet, for næ nej, din kæreste skal DERUDOVER købe de helt rigtige fodboldspillere inde i spillet. Du kunne nu nok komme på nogle andre ting, han godt måtte købe i stedet. Til dig, måske.

5. Du er blevet belært om, at det selvfølgelig aldrig er din kærestes skyld, at han taber. Og hans reaktion i en kamp, der tyder på et nederlag, er altid noget a la: “Åh, hvor er det unfair!”, “What, der er offside!” eller “Der er jo rødt kort!”. 

6. Du har fundet ud af, at du ikke skal snakke alvorsord (eller tale overhovedet) med ham, mens han spiller. Tjaaa, multitasking er ikke ligefrem en evne, han besidder. Udover når han går på toilettet med sin telefon i hånden. 

7. Han har helt sikkert smadret et eller andet i arrigskab. R.I.P. playstation controller...

8. Lige så vred han kan være over at tabe, lige så kærlig bliver han, når han vinder. Så du har selvfølgelig fundet ud af, at hvis du skal lokke ham til at tage i bio og se en tøsefilm, er det mens HAN fører.

9. Dette scenarie har du for Guds skyld erfaret: At gå ind foran tv-skærmen, mens han spiller FIFA, er lige så farligt som at blive smidt direkte ind i en krigszone. “Flyt dig, flyt dig, flyt diiiiig!”

10. Selvom dit maskuline modstykke skriger og råber inde i stuen, lægger du ikke længere rigtigt mærke til det. Hvilket er lidt foruroligende, for tænk, hvis han råbte, fordi der i virkeligheden var noget galt (og ikke bare fordi hans modstander scorede kampens første mål...)

11. Din kæreste vil pludselig ommøblere hele stuen, så lyset ikke skinner ind i fjernsynet. Der er ligefrem snak om bevægeligt vægbeslag til tv'et, så alle vennerne kan se, når de kommer forbi til den (ugentlige) FIFA-kamp. Han var altså slet ikke så entusiastisk omkring indretning, da I var i IKEA... 

12. Du har selvfølgelig forsøgt at slå ham i FIFA, for spillet ser da ikke så synderligt svært ud. Du skal jo bare løbe ned i den ene ende og score? Inden første halvleg var ovre, stod det dog sandsynligvis 6-0. Og nej, ikke til dig.

13. Det absolut fedeste ved at score et mål i FIFA, er, at fodboldspilleren kan lave cool danse-moves efter sin scoring. Gad vide, om din kæreste ville elske et Step Up-playstationspil lige så højt som FIFA? Så kunne I i hvert fald få et par rigtig hyggelige aftener!

På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men “han” kan til enhver tid udskiftes med “hun” eller "vedkommende".

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.