© Getty Images

15 ting, du troede var romantiske

Men han er ikke helt enig... Vi har spurgt mændene, hvad de ikke kunne tænke sig at lave på valentinsdag

4. februar 2015 af Sara Møller Christensen

1. At fodre hinanden med jordbær
Eller al anden slags mad for den sags skyld. Gem den, til I bliver så gamle, at det er en nødvendighed på grund af gigtplagede fingre.

2. Fodmassage
Og her gik du og troede, at det også var godt for ham at nulre dine svedige tæer, mens du lavede sexlyde.

3. Digte
Medmindre din kæreste er H.C. Andersen (hvad?!? Der er da nogle kvinder, der godt kan lide hatte!), skal du nok ikke gøre dig de store forhåbninger i den retning. De eneste ord, der leder hans tanker ind på romantik, er dem i sms­korrespondancer, som begynder med: ‘Hvad har du på lige nu?’.

4. At du låner hans jakke
“Ej, hvor skørt, skat. Har du nu for ottende gang denne vinter glemt at tage en varm jakke på? Tag endelig min. Min lungebetændelse er kun ensidet, og jeg har jo en mere at give af.”

5. Selvstændighed
‘Nu betaler jeg lige den regning, så han kan se, hvor selvstændig jeg er, og blive endnu mere forelsket’. Nogle gange vil mænd bare gerne have lov til at holde stolen, bestemme menuen og betale regningen. Så kan du måske gemme dit independent woman­show til dobbeltsengen - der er vi sikre på, han ikke har noget imod det.

6. At dele mad
Joey doesn't share food - og det gør andre mænd heller ikke. Lyseslukkere.

7. Rosenblade
Du får ham til nød til at indrømme, at de røde blade er flotte, når de stadig sidder på stilken. At pille dem af for at sprede dem i en yndig vifte ud over jeres Ikea­lagner får du ham kun til, hvis det er virkelig lang tid siden, han har fået noget.

8. Trutmund
‘Kyyyys til dig, min skat!’. Klip til to minuttter efter, hvor han sidder og stirrer på mms'en af dig med trutmund og spekulerer på, om du har spist noget surt.

9. Romantiske film
Skal I have en hyggelig og romantisk filmaften? Så skal I ikke se noget med Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker eller Katherine Heigl. Crap.

10. Gåture
Nu skal det være slut med at være sofakærester! Nu skal I ud og gå en romantisk tur! Men mens du går og kigger på stjerner og deler følelser, spekulerer han på, om I mon kan gøre holdt ved tanken og få en hotdog.

11. At tørre noget af hans kind med en serviet med spyt på
I dit hoved er der intet, der siger ‘omsorgsfuld kæreste’, som når du tørrer en lille klat tomatsauce af hans kind med en serviet, du har spyttet kærligt på. I hans hoved siger det ‘mor’.

12. Storslåede kærlighedserklæringer
Det er sjovt... Inde i dit hoved virkede det som sådan en fantastisk romantisk idé at dukke op på hans arbejde og højlydt erklære din uendelige kærlighed til ham foran Ib og Johnny fra økonomiafdelingen. I virkeligheden var det bare akavet. Men det reddede Ib og Johnnys dag!

13. At dyrke sex til Enya (eller noget mindre 90'er­agtigt)
Så lå I bare der og elskede helt ømt og inderligt til lyden af panfløjte og xylofoner. Var ‘I’ skuespillere i en romantisk film? Nå, ikke? Så skal ‘I’ nok ikke håbe på noget.

14. En tur i Operaen
Jo, det var da helt sikkert superromantisk og intimt, da du måtte give din kæreste en skulder i siden, fordi han snorkede.

15. At passe et barn sammen
Du havde håbet på en smagsprøve på det bånd og den kærlighed, I vil opleve, når I selv bliver forældre. I stedet fik du en smagsprøve på, hvor irriterende din kæreste er, når han ikke bare kan opføre sig som en FUCKING GENTLEMAN OG SKIFTE DEN LORTEBLE!