© iStock

5 sjove ting, (videnskaben siger) han elsker

Der lader altså til at være nogle ret simple tweaks, mænd instinktivt er vilde med, som du kan skæve til på næste date eller i jeres hverdag sammen

16. juli 2017 af kommerciel redaktion for Winkwink

Vi har samlet en liste med interessante observationer om mænd, og måske virker den lidt stereotypisk (så rul bare med øjnene, hvis du vil), men der er videnskabelig dokumentation for det hele. Se bare her:

(1) Rødt tøj 

Ifølge dette studie, vil mænd på date med en lady in red, hvis de kan vælge. Hvorfor, kan de ikke forklare, så noget tyder på, at det er en ubevidst tiltrækning. Vil du gentage eksperimentet i dit eget liv, så må du på jagt i klædeskabet efter en rød sag. 

Gennemfør stilen med en ildrød bodystocking eller bh fra Winkwink indenunder.

(2) Din naturlige duft

Denne undersøgelse viser, at mænd især elsker en kvindes duft, når hun har ægløsning. I forsøget skulle fyre dufte til vat, kvinder havde haft i armhulerne på forskellige tidspunkter af deres cyklus. Og der var altså en klar præference; den mest frugtbare periode.

En fordel ved at date ud fra din cyklus (selvom det lyder skørt)? Du er særligt glad og energisk under ægløsning.

(3) Makeup 

Det kan godt være, at nogle mænd siger, de bedst kan lide kvinder uden makeup, men nyere forskning viser, at flertallet er til kvinder med makeup. Og kender du det ikke selv? Feelgood-faktoren på en virkelig dum dag kan ofte reddes med lidt læbestift og neglelak.

Udtryk din personlighed med de her badass glitternegle fra crystalnails.dk.

(4) At gå i køkkenet (sammen)

Research viser, at par, der laver mad sammen, bliver sammen. Det hænger sandsynligvis sammen med, at aktiviteten (udover at være drønhyggelig) handler om velfungerende kommunikation og samarbejde.

Mandage kan godt være kedelige, selvom I er sammen. Funk middagsbordet op med kulørte lamper.

(5) En dag med drengene

Hans stressniveau daler, når han får tid sammen med sine mandlige venner, og det kan selvfølgelig smitte positivt af på alt lige fra tilfredsheden til sundheden (og jeres forhold). Med andre ord; if you love somebody, set them free. 

Scor ekstra points ved at arrangere guy-time for ham og hans venner med inspiration fra polterabend.dk.