Mand med fodbold
© iStock

10 grunde til det er fedt at date en fodboldspiller

Fodboldtøj er absolut ikke det værste sportsoutfit, der findes

5. juli 2021 af Sara Møller Christensen

1. Fodboldtøj er absolut ikke det værste sportsoutfit, der findes. Tænk bare på de stakkels cykelrytteres kærester, der må trækkes med skridtpuder og den slags...

2. Fodboldspillere får (forhåbentlig) stillet deres trang til at gå i fodboldtrøjer, når de rent faktisk spiller fodbold. Såååå fedt ser det heller ikke ud, når en fuldvoksen mand går ud at spise i sin Real Madrid-trøje på charterferien.

3. De går ikke helt i panik over hudafskrabninger og trælår. Hvilket er dejligt beroligende for os andre – især os, der ikke kan tåle at se blod.

4. De har lært dig offsidereglen og andet basal fodboldviden, så du slipper for at føle dig dum. Det kan godt være, der er meget, nogle kvinder ikke forstår, men du er ikke en af dem.

5. De fyrer deres platte ‘det sagde hun også i går’-jokes af i omklædningsrummet. Ergo slipper du for at høre på dem. Hallelujah!

6. De har god udholdenhed. En fordel på fodboldbanen – og en fordel i soveværelset, når I for eksempel skal prøve frække nye sexstillinger.

7. De er gode kammerater. Holdspillere lærer en masse kvaliteter som teamwork, empati og kompromis, og det er også er en fordel, hvis I går fra at date til at blive kærester.

8. Du kan slikke sol, mens du ser kampene. I hvert fald når det er godt vejr – og når det er dårligt vejr har du en helt legitim undskyldning for at blive hjemme.

9. Deres motorik er virkelig god. Har du nogensinde prøvet at jonglere med en bold? Så ved du, at det kræver en hel del motorik, og mon ikke du kan finde noget fornuftigt at bruge den til?

10. De har gode ben! Ja, også selvom han ikke ligefrem er David Beckham, men man har vel lov til at fantasere.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.