Kærestepar
© iStock

10 komplimenter, mænd gerne vil høre

Engang imellem tigger mænd også bare efter en kompliment. Vi har 10 forslag til dig

1. april 2017 af Sara Møller Christensen

1: “Mmm, du dufter godt.” Den kræver, at I er tætte (prøv at forestille dig selv sige det til en mandlig kollega, og du ved, hvad vi mener), og derfor er den meget intim. Desuden understreger du, at han påvirker alle dine sanser. Hvilken mand er ikke interesseret i det?

2: “Du giver de bedste råd.” Alle, der nogensinde har brokket sig til en mand, ved, at de elsker at løse problemer. Giv ham noget credit for, at han er god til det, og at du virkelig lytter til ham og værdsætter hans mening.

3: “Hold kæft, du er sjov!” Han kan leve af den kompliment (og måske en enkelt burger eller to) i dagevis.

4: “Man kan virkelig se, du har trænet meget på det sidste.” Han sveder i timevis i det center. Og ja, han gør det for sin egen skyld, men bestemt også for din, så giv ham lige en highfive for indsatsen.

5: “Jeg tænder på dig.” Andre gode versioner er “du gør mig liderlig,” “jeg har lyst til dig lige nu," eller “jeg kan ikke vente med at få dig med i seng”. De virker!

6: “God røv i de jeans!” Kan du huske, hvor glad du blev, sidst nogen gav din krop en kompliment? Mænd er ikke spor anderledes!

7: “Jeg føler mig tryg sammen med dig.” Det behøver ikke hentyde til, at han kan tæske alle mænd, der flirter med dig. Men hvis du stoler på ham, kan regne med ham, føler dig elsket og ved, at han aldrig vil såre dig, så husk at sige det til ham!

8: “Du har god stil!Det er ikke sikkert, at alle mænd vil sætte pris på den her, men hvis han går bare minimalt op i, hvad han tager på om morgenen, vil han elske at blive rost for det (og så er det en snedig måde at få ham til at gå mere i det, du allerbedst kan lide. Smart!).

9: “Jeg elsker følelsen af dine stærke arme omkring mig.” Det er komplimenternes kinderæg, fordi du siger hele tre ting: Du er stærk, du gør mig tryg, jeg vil gerne være tæt på dig. Værsgo'!

10: “Du er stor!” Og yes, vi hentyder til hans udstyr. 

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.