Kvinde ser irriteret på mand
© iStock

10 små tegn på, at du er blevet træt af den mand, du dater

Bliver du lettet, hvis han aflyser en aftale?

24. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Det kan være så skønt at have en sød mand i sit liv. Ja, det er faktisk rigtigt rart at date, men nogle gange viser det sig, at det ikke skal være jer to alligevel. Eksempelvis hvis du går hen og bliver en lille smule træt af ham – eller omvendt. Det sker også til tider, at vi ikke helt selv kan se, at det ikke fungerer...

Vi har derfor samlet en liste med 10 små tegn på, at du er blevet træt af den mand, du dater. Hvis du kan genkende nogle af dem, kan det være, at I måske har brug for en lille pause, så du ikke går og er irriteret på ham hele tiden. 

1. Du taler ikke om ham til veninderne

En af de mere synlige tegn på, at du er blevet træt af den mand, du dater, er, hvis du ikke snakker om ham. Det er fair nok, hvis du ikke hele tiden taler om, hvor sødt det var, da Frederik gav dig blomster, men hvis du slet ikke nævner ham for veninderne længere, er det måske et tegn på, at du er blevet lidt træt af ham...

2. Du spørger ham ikke lige så ofte, hvornår han kan ses

Det er normalt ikke at spørge ham, hvis du ikke har tiden til det. Det kan være, du har en eksamen rundt om hjørnet, har en deadline på arbejdet eller bare virkelig gerne vil bingewatche en serie alene. Men hvis det er noget, der har stået på længe, så kan det godt være, du lige skal spørge dig selv, hvorfor du ikke skriver til ham. 

3. Du kommer for sent til jeres aftaler

Mange af os har nok prøvet at komme lidt for sent ud af døren til en aftale, fordi vi havde en kæmpe tøjkrise... En anden ting er, hvis vi vælger at se to afsnit af Venner, fordi vi ikke gider ud ad døren, og derfor kommer alt for sent til en aftale. Ja, hvis det sker lidt for ofte for dig, kan det være, at du bare er mere interesseret i din Netflix end din lille flirt?

4. Du starter ligegyldige skænderier

Det er skam helt okay at skændes, og for de fleste kan det også være sundt. Men der er en forskel at skændes over, at der er for meget salt i maden, og at du ikke gider med til hans fætters konfirmation, fordi du ikke magter hans familie. Så vælg dine kampe med måde, ellers er det ikke sjovt for jer. 

5. Du dropper ikke andre aftaler for at ses med ham 

I starten droppede du sikkert alle aftaler for at ses med ham, fordi du var helt skudt i ham. Du planlagde måske endda din hverdag, så du kunne se ham så meget som muligt. Sådan er det måske bare ikke længere. Det kan være, at du nu foretrækker at hygge alene med Netflix, tage i biografen med veninderne eller tage ned at træne. Du dropper i hvert fald ikke dine aftaler med din familie eller veninder til fordel for ham nu. 

6. Du bliver faktisk lettet, hvis han aflyser en aftale

Du har sikkert også prøvet at have nogle uger, der har været totalt booket med aftaler, arbejde og alt for mange arrangementer. Så kan det altså være ret så rart, hvis han aflyser jeres aftale. Det er nemlig lige så vigtigt, at du får tid til bare at hygge om dig selv – Netflix og is fungerer nogle gange lige så godt som en mand, hvis ikke bedre. 

7. Du magter egentlig ikke at snakke

Det kan nogle gange virke uoverskueligt at skulle snakke og være på toppen efter en lang dag på studiet eller arbejdet, hvor du måske ikke har lavet andet end at snakke. Det kan derfor være rart bare at ligge og nyde hinandens selskab eller være alene. Og hvis du endelig er sammen med ham, du dater, og han gerne vil snakke, kan du altså godt tillade dig at sige, du simpelthen ikke har overskud til at snakke om alt mellem himmel og jord den dag.  

8. Du gider ikke kysse med ham offentligt

Det er lige meget, om din undskyldning er, at du har et forkølelsessår, eller du bare ikke har lyst. Der er nogen, der har en generel holdning til, at de ikke gider at kysse offentligt. Hvis I altid har elsket at vise folk på gaden, hvor gode I er til at kysse hinanden og lige pludselig ikke gør det så meget, er det måske et tydeligt tegn på, at tingene ikke er, som de plejede at være... 

9. Du har ikke lyst til sex på samme måde som før

Alle har det forskelligt med sex. Nogle foretrækker det flere gange om dagen, og andre har det fint med en gang om ugen. I nogle perioder vil du måske føle, at du har mere lyst end andre, og så skal du da bare udnytte det, hvis din flirt også gerne vil. Men hvis din sexlyst næsten er væk, og du ikke føler dig tiltrukket af ham mere, så er det et tegn på, at du muligvis er blevet en smule træt af ham. 

10. Du bliver irriteret på ham over det mindste 

Det værste er næsten, når alting han gør, går dig på! Hvis han sætter skoene på den forkerte side af måtten, han lader brættet være oppe, eller når han eksempelvis ikke lægger mærke til, at du har købt en ny plante... Det kan være, du blot er sulten, og derfor er blevet hangry, og så giver det rigtigt god mening, at du bliver irriteret. Men hvis det er en generel tendens, du har, når du er sammen med ham, kan det være, I bør tage en snak, så du kan finde ud af, hvad der foregår i jeres forhold. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.