© New Line Cinema, Rice Films, Karz Entertainment

10 ting, du ikke skal sige til os singler på valentinsdag

“Nå, skal du så bruge din aften på at se The Notebook og spise Ben and Jerry’s?”

14. februar 2018 af Amalie Kjær Boel

1. “Bare rolig, du er sikkert ikke single næste år”. Altsååå hvornår er du begyndt at se i krystalkugler og spå ud i fremtiden. Plus hvem siger, at det ikke kan være fedt at være single?

2. “Hvad skal du så lave på valentinsdag?”. Lad være med at spørge, hvad vores planer er – og du behøver heller ikke invitere os med til jeres parmiddag. 

3. “Nå, skal du så bruge din aften på at se The Notebook og spise Ben and Jerry’s?”. Bare fordi vi er singler, behøver vi ikke se The Notebook, mens vi græder og spiser fire liter is. Men vi kunne godt, hvis vi ville – der er jo ingen til at dømme os. 

© Giphy

4. “Hvorfor er du egentlig single?”. Det spørgsmål vil være bedre alle andre dage…

5. “Du hader sikkert valentinsdag!”. What? Det er en god dag for singler at gå i byen eller fortære flere plader Marabou! 

6. “Hvorfor fokuserer du ikke bare på at elske dig selv?”. At være single betyder bestemt ikke, at vi har dårligt selvværd! Eller at vi sidder derhjemme og synger all by myseeeelf hele aftenen. 

7. “Jeg kan tydeligt huske, da jeg var i din position”… Men det er du ikke længere, så who cares.

8. “Ej, valentinsdag er SÅ meget hårdere, når man rent faktisk er i et forhold!”. Ihh ja, hvor må det være hårdt at få blomster, opmærksomhed og sex med en kæreste...

9. “Er du ikke ensom?”. Næ, vi har har rig mulighed for at eksperimentere med en masse i stedet for den samme smøre hver... eneste... dag.

10. “… Men er du ikke vild med en?”. Igen alle andre dage er bedre at spørge end valentinsdag. Vi er måske bare en strong, independent woman who doesn't need no man

© Giphy

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori