smilende par holder om hinanden
Har du en yngre kæreste?© Getty Images

10 ting, du ikke skal sige til os, som har en kæreste, der er yngre end os selv

‘Kuvøseguf’? Seriøst, er det din bedste joke?

29. august 2022 af Maria Denise Christoffersen

1. “Du er sådan en cougar – hvordan mødtes I?” Jeg jagtede min kommende partner rundt på den lokale legeplads, til han/hun gav op... Hvordan tror du selv? På samme måde som andre mennesker møder deres kærester: i byen/på Tinder/på arbejdet...!

2. “Spiller din kæreste så playstation hele dagen?” Okay, indrømmet, det sker faktisk. Men det gør din kæreste altså også.

3. “Vil din kæreste overhovedet have børn endnu?” Nej, gudskelov da. Jeg vil heller ikke selv have børn foreløbig, så pyha.

4. Din kæreste er da ren kuvøseguf, ha ha.” Er det den bedste joke, du har, eller hvorfor skal jeg høre på den bemærkning hele tiden?

5. “Hvad mener din kærestes mor om, at I er sammen?” Min svigermor og jeg er jævnaldrende, så vi kommer vidunderligt ud af det sammen... just kidding. Hun er 49, og hun elsker mig. End of story.

6. “Er din kæreste meget umoden?” Eftersom jeg nægter at blive voksen, og eftersom min kæreste er den, der henter mig på dametoilettet, når jeg har fået lidt for mange små sure, vil jeg faktisk sige, at jeg er den mest umodne i det forhold.

7. “Vasker du så din kærestes tøj?” Nej, kun hvis jeg kastede op på det, da min kæreste hentede mig i byen.

8. “Hvorfor har du ikke valgt én på din egen alder?” Stop!

9. “Har du overvejet, at din kæreste gik i 7. klasse, da du blev student?” Ja, det har jeg tænkt på.. men jeg skubbede hurtigt tanken fra mig. Jaix!

10. “Hvad siger vennerne til, at du er ældre?” De synes, at jeg er for nice. (Men det har mere med min vindende personlighed at gøre – jeg er jo ret fantastisk).