Bridget Jones gif
© Giphy

11 situationer, du har stået i, hvis du har været single aaaaaalt for længe

“Vil du med hjem og se min frimærkesamling? Seriøst, jeg har en frimærkesamling…”

11. juni 2017 af Maria Greve

1. Dig: “Jeg er SÅ træt af at være single, det er umuligt at møde nogen.” Veninde: “Skal jeg sætte dig op med min ven? Han er virkelig sød og lækker og har et fedt job.” Dig: “Ej, nej. Så er jeg jo nødt til at tage bukser og makeup på. Nej tak.”

2. Din menstruation er lidt forsinket, og du gyser ved tanken om, at du måske er gravid. Men så kommer du i tanke om, at du i så fald ville have været gravid i 17 måneder, sååå det er du nok ikke alligevel.

3. Når andre kvinder flirter: “Du har virkelig nogle pæne øjne. Skal vi mødes igen, så jeg kan kigge mere på dem?” Når du flirter: “Hvilken slags knækbrød kan du bedst lide?”

4. Du åbner døren til din lejlighed efter en lang dag og råber: “HEEEJ SKAT, så er jeg hjemme!” Man kan jo altid lade som om, kæresten bare er på toilettet. Virkelig, virkelig længe.

5. “Du har jo været single i lang tid, hvad er dine bedste dating-tips?” spørger din studiekammerat. (stilhed)….. (mere stilhed)… Dig: “Det er i hvert fald ikke en god idé at sende en venneanmodning til hans mor 10 minutter efter første date… har jeg hørt.”

6. Kan man flette fingre med sine tæer og lade som om, man holder i hånden med Christopher? Ja, det kan man. Hvis man altså er rigtig ensom.

7. Du står foran spejlet og øver din flirteteknik. ’Hey flotte, kommer du tit her?’ Og selv om ingen tror dig, er du SIKKER på, spejlet svarer ’Jeg vil bare være venner.’

8. Du overvejer med jævne mellemrum at skrive til din eks og spørge, om I skal ses. Nu du tænker over det, var det da ikke så slemt, at han stadig boede hos sin mor, samlede sine afklippede negle i en æske og snakkede som Jack Sparrow, når I knaldede.

9. I er på tredje date, og han er tydeligvis klar på at tage dig med hjem. Ham: “Hvad er din vildeste fantasi?” Dig: “Jeg får 5 minutter til at tømme den største bland-selv-slik-butik i byen.” Ham: “Jeg mente din vildes…” Dig: “Og bagefter tager jeg hjem og ser Venner, mens jeg spiser slik.”

10. Du er hjemme lørdag aften og falder over et dyreprogram på DR 1. Efter 10 minutter har dyrene i programmet fået mere sex, end du har det seneste år.

11. Du kan virke lidt desperat sammen med fyre, siger dine veninder. Så derfor har du besluttet dig for at være HELT cool, da du tager på første date med en fra Tinder. Lige indtil han siger, at han elsker den her restaurant, og du svarer, at du også elsker ham.

Vil du ikke gå glip af andre sjove lister fra Woman? Så er det her, du skal klikke!