Kvinde
© Lia Toby/Wenn

11 ting, vi singler ville ønske, at folk i parforhold forstod lidt bedre

Bitterhed er en grim ting, så vi har forsøgt at skrue lidt ned...

20. juli 2020 af Maria Broe Trustrup Hansen

1. Vi er ikke ensomme, bare fordi vi ikke har en kæreste. Alenetid er genialt, så selvom jeres “Ej, du skal da ikke sidde alene i aften” helt sikkert kommer fra et godt hjerte, behøver I ikke have så ondt af os.

2. Vi vil gerne lære jeres kærester at kende. Jeres partner er en vigtig del af jeres liv, så I behøver ikke gemme ham eller hende væk eller sende partneren ud af huset, når vi kommer på besøg. Vi vil gerne hænge ud med dem – også for at sikre, at de er godkendt som en værdig kæreste. 

3. Det er nogle gange svært at se på jeres kærlighed. Selvom vi er glade på jeres vegne, kan det altså godt være lidt op af bakke, hvis I konstant sidder på skødet af hinanden og fletter fingre over middagsbordet – er I klistret sammen med kontaktlim, eller findes der en særlig form for magnetisme, der hiver jeres kroppe sammen?  

4. Hvis vi gerne vil have en kæreste, vil vi ikke have DIN kæreste. Jalousi klæder dig lige så dårligt som den limegrønne T-shirt, du købte sidste sommer, kære veninde. 

5. Datinglivet trækker tænder ud. I har sikkert glemt det, fordi I har været kærester siden buffalo sko var moderne, men det kræver blod, sved og tårer at date, så der er altså ikke altid plus på vores overskudskonto. 

6. Apropos dating – når I hooker os op med en blinddate, så vælg lige en person, som vi passer sammen med. Kvalitet frem for kvantitet, folkens! 

7. Vi kan godt mærke, når I forsøger at leve gennem vores (vilde) singleliv. Det er da grineren nok at fortælle om weekendens udskejelser, men at lytte til vores historier skal da ikke være det vildeste, der sker i jeres liv? 

8. Vores planer er lige så vigtige som jeres – også selvom vi gør det alene. Det kan godt være, at det lyder fjollet, men vi tager det lige så alvorligt, hvis vi skal aflyse en aftale med os selv og en pose bland selv-slik, som hvis I skal aflyse en aftale med kæresten.

9. Vi kan godt sætte os ind i jeres parforholdskriser, selvom vi ikke har en kæreste. Så nej, du behøver ikke at undgå samtaleemnet (og vi har da også set Venner en gang eller tyve, så vi har jo en del erfaring fra Ross og Rachels forhold, som vi kan trække på).

10. Vi har forskellige agendaer. Det er virkelig ikke, fordi vi ikke har lyst til en tøseaften, hvor ‘vi bare hygger, snakker og drikker rødvin hele aftenen’, men det er jo bare ikke lige der, at vi møder den rigtige.

11. Søndag er den bedste og værste dag i ugen. Selvom vi godt kan lide vores eget selskab, har single-søndage det med at sætte en fed streg under, at vi ikke har en kæreste – så vi tager imod med kyshånd, hvis I inviterer på søndagshygge!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.