© Elizabeth Meriwether Pictures

12 fejl, du begår, når du flirter

Tør du tjekke, hvilke du lavede sidste weekend?

24. juni 2015 af Sara Møller Christensen

1. Du drikker dig aaaalt for fuld. Du ville bare tage et lille glas vin for at drikke dig mod til. Du endte med at drikke hele flasken og rave hans ven i skridtet, mens du hviskede ‘jeg er sshjygt sshmidig’.

2. Du flirter voldsomt med en anden for at gøre ham jaloux. Note to self: Virker kun, hvis din udkårne er VIRKELIG interesseret – ellers tror han bare, du går hjem med ham den anden.

3. Du bliver en af gutterne. Hvis du beslutter at imponere med dine bordfodbold- og ølbunde-skills, så husk at være en lady på nogle andre punkter.

4. Du blærer dig med, hvor awesome du er. Gider du selv høre på, hvor gode karakterer han fik i handelsskolen, og hvor mange pletskud han havde, sidst han var til dueskydning. Nej, vel?

5. Du kigger så interesseret på ham, at dine øjne buler ud, som om du er besat. ‘Me waaaants it. My preeecious.’

6. Du smiler sødt til ham en enkelt gang og tror, at det er nok. For ja, så magisk er dit smil. Tro på det!

7. Du piller ham lidt ned med nogle dumsmarte kommentarer. Du troede selv, det var sagt i en flirtende tone. Det var det ikke. Så nu har du lige svinet hans hår, hans sko og hans mor. Super.

8. Du sender din veninde ind først som wingwoman, og pludselig er det hende, der er den sjove og friske. Satans også! 

9. Du gør dig sjov på andres bekostning. Din veninde er ikke den eneste, der ikke synes, det er sjovt, når du deler historien om dengang, hun fik diarré i Alanya...

10. Du griner manisk af alt, hvad han siger. Mænd elsker, når du griner ad deres jokes og tossede scorereplikker. De elsker det lidt mindre, når du griner ad spørgsmålet om, hvad du så laver til hverdag. Prøv at holde det på et realistisk, ikke-sindssygt niveau.

11. Du lyver for at virke mere interessant. Klip til to uger senere, hvor du stadig dater manden, og han begynder at undre sig over, at du aldrig skal møde ind på det der job, du har som stewardesse. 

12. Du blinker. Ikke engang Rachel fra Venner kan ‘pull that off’. Så er du advaret.

Synes du, at det der dating kan være lidt svært? Så har vi samlet en guide, der gør dig ekspert i at flirte – så er du forberedt, næste gang du skal imponere.

På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men “han” kan til enhver tid udskiftes med “hun” eller "vedkommende".

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.